شناسه خبر: ۱۶۳۵۹۰
لینک کوتاه کپی شد

ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۹ آذر ۱۴۰۳)

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز با افزایش حجم آلاینده‌ها در شرایط «ناسالم» و وضعیت «هشدار برای تنفس شهروندان» قرار گرفت.

ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۹ آذر ۱۴۰۳)

سعید محمودی در خصوص شاخص کیفیت هوای مشهد، اظهار کرد: میانگین شاخص کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۲۱ نشانگر هوای «ناسالم» و شاخص‌های یک تا ۲ ساعت گذشته نیز با عدد ۱۱۴ از شرایط «ناسالم» هوای این کلانشهر خبر می‌دهد.

وی با بیان این که کیفیت هوای پنج منطقه مشهد دارای هوای سالم است اضافه کرد: کیفیت هوا در سایر ۱۸ منطقه دارای ایستگاه پایش کیفیت هوای این شهر در شرایط ناسالم است.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: به شهروندان توصیه می‌شود در روز‌ها و مناطق دارای هوای آلوده، ضمن خودمراقبتی و استفاده از ماسک، از تردد در سطح شهر و مناطق آلوده دوری کنند و در روز‌های دارای هوای سالم و پاک، پیاده روی را در دستور کار خود برای حفظ سلامتی قرار دهند.

محمودی افزود: شایسته است شهروندان مشهدی با کاهش رفت و آمد‌های غیر ضروری با خودرو، نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر