رئیس پارک علم و فناوری خراسان:
مخاطب نمایشگاه هفته پژوهش امسال آحاد جامعه هستند
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: امسال ما در استان سعی کردیم هفته پژوهش را با رویکرد عامتری داشته باشیم، بتوانیم عموم مردم را درگیر کنیم و در واقع مخاطب نمایشگاه هفته پژوهش را آحاد جامعه تعریف کردیم.
به گزارش مشهد فوری؛ علی اسماعیلی امروز در برنامههای هفته پژوهش و فناوری، اظهار کرد: هفته پژوهش سالیانه به صورت استانی و ملی برگزار میشود و دستورالعملی دارد که سالیانه از سمت وزارت علوم و وزارت کشور ابلاغ و در آن به نحوه برگزاری هفته پژوهش استانی و ملی اشاره میشود.
وی بیان کرد: امسال در استان سعی کردیم هفته پژوهش را با رویکرد عامتری داشته باشیم. هدفگذاری کردیم که بتوانیم عموم مردم را درگیر کنیم و در واقع مخاطب نمایشگاه هفته پژوهش را آحاد جامعه تعریف کردیم. هفته پژوهش و این نمایشگاه فرصتی است که دستاوردهای فرزندان ایرانزمین بهخصوص استان را نشان دهیم. حضور گسترده آحاد مردم در نمایشگاه باعث افزایش اعتمادبهنفس این قشر خواهد شد.
دبیر نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار خراسان رضوی» با بیان اینکه در نمایشگاه هفته پژوهش امسال بیش از ۱۵۰ دسته و گروههای مختلف حضور دارند تا دستاوردهای خود را ارائه دهند، عنوان کرد: در نمایشگاه برای همه اقشار جامعه برنامهریزی کردیم.
اسماعیلی افزود: اگر قرار باشد کارآفرینی در جامعه رسوخ پیدا کند باید از قشرهای پایین، خانوادهها و سنین پایینتر و دانشآموزان شروع شود که خانوادهها میتوانند فرزندان خود را به کارآفرینی دعوت کنند. مهمتر، حضور کارآفرینان کنونی هستند که برنامهریزی کردیم حضور پررنگی داشته باشند. از شرکتهای فناور درخواست کردیم به صورت مانور حضور داشته باشند. حضور این شرکتها یک انگیزه است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان با اشاره به اینکه برنامهریزی برای نمایشگاه هفته پژوهش امسال را از تیرماه شروع کردیم، تصریح کرد: شروع این فرایند با ارزیابی نمایشگاههای سالهای گذشته بود. یکی از مشکلاتی که هرساله وجود داشت این بود که شاید بسیاری از شرکتها علاقه چندانی به حضور در نمایشگاه نداشتند و جزو اولویتهای آنها نبود. در پی این بودیم که انگیزه ایجاد کنیم تا این شرکتها حضور پیدا کنند؛ بنابراین تلاش کردیم برای هر گروه، منافعی را در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: ۶۰ درصد بودجه پژوهشی تمام دستگاههای اجرایی به صورت مستقیم وارد صندوق عتف میشود که از محل این صندوق تأمین اعتبار برای کارهای پژوهشی صورت میگیرد. پیگیر این هستیم که بررسی کنیم چقدر دستگاههای ما از فناوری استفاده میکنند. حضور این دستگاهها در نمایشگاه میتواند نشان دهد چه دستاوردهایی را به دست آوردهاند. نمایشگاه ظرفیتی برای دستگاههای اجرایی است تا کارهایی را که انجام دادند، ارائه دهند.
دبیر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: جدا از نمایشگاه، از انتخاب مدیرانی که در حوزه فناوری بیشترین همکاری را داشتند و فناوران و بخشداران استان تقدیر میشود، باید این ظرفیتها را استفاده کنیم. حضور صنایع نیز در این نمایشگاه مطرح است و صنایع استان میتوانند از اعتبار مالیاتی استفاده کنند.
اسماعیلی اضافه کرد: کارگزارانی را تعریف کردیم که در نمایشگاه حضور دارند و الان پیگیر این هستند که صنایع استان را به شرکتهای فناور و دانشگاه وصل کنند. از همه این اقشار تقاضا داریم نمایشگاه را تشریفاتی نبینند، بلکه به عنوان رسالت ببینند و دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار دهند. نمایشگاه فرصتی برای همه آحاد جامعه است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان درخصوص نشست اکو نیز گفت: این نشست فرصت بسیار خوبی برای استان است. قرار شد حدود ۱۵ شرکت نمایشگاهی در کنار نشست، حضور داشته باشند.
ارسال نظر