شناسه خبر: ۱۶۳۹۸۴
لینک کوتاه کپی شد

انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: انیمیشن "ساعت جادویی" یک انیمیشن خوب برای هویت ایرانی است که توانسته توانمندی مشهد را در حوزه پویانمایی نیز نشان بدهد.

انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است

محمد حسین زاده در نشست خبری انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» که صبح امروز در پردیس سینمایی مهرکوهسنگی با حضور اصحاب رسانه و عوامل تولید انیمیشن برگزار شد اظهار کرد: استان خراسان رضوی و مشهد در حوزه پویانمایی یکی از قطب‌های اثرگذار در کشور است که توانسته طی سه سال اخیر، سه انیمیشن گانورا، ایلیای قهرمان و امروز انیمیشن «ساعت جادویی» را به اکران عمومی درآورد.

انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است

حسین زاده بیان کرد: پرورش نیروی انسانی و فنی در حوزه پویانمایی که امروز در مشهد وجود دارد به بار نشسته و آینده خوبی در این زمینه پیش بینی می‌شود. 

وی با توجه به اهمیت ساخت انیمیشن و توجه به صنعت پویانمایی تصریح کرد: قالب ساخت انیمیشن در مقایسه با فیلم، به گونه‌ای است که دست تهیه کننده، کارگردان و فیلمنامه نویس و دست اندرکاران تولید را باز می‌کند، از جمله قوه خیال پردازی نویسنده و داستان پردازی و صحنه پردازی‌ها. کودک و نوجوان با زبان انیمیشن ارتباط بیشتر و بهتری برقرار می‌کند چرا که از لطافت و صداقتی برخوردار است که می‌تواند با کودک ارتباط بگیرد. از طرفی انیمیشن یک زبان جهانی است و می‌توان از طریق تصویر با دنیا ارتباط برقرار کرد لذا پویانمایی حوزه‌ای است که برای کشور و آرمان‌های فرهنگی و هنری ما مهم است.

حسین‌زاده در خصوص اهمیت صنعت پویانمایی در کشور و توجه و حمایت سرمایه داران و مسئولان دولتی پیشنهاد داد: تسهیلات در صنایع مختلف وجود دارد از جمله در حوزه فرهنگ و هنر، اما این تسهیلات باید با بقیه رشته‌های صنعتی متفاوت باشد. بازه تولید یک فیلم حدود یک سال زمان می‌برد و برای ساخت انیمیشن این زمان چندبرابر می‌شود و ممکن است دو تا سه سال تیم تولید را درگیر کند. کارگردان باید بداند این تسهیلات را می‌تواند با بازه زمانی طولانی تری پرداخت کند و بانک نیز به این موضوع آگاه باشد و شرایط را برای وام گیرنده تسهیل کند.

وی افزود: لازم است مسئولان نوع نگاه خود را نسبت به این موضوع تغییر بدهند و حمایت متفاوت و متناسب با شرایط ساخت تولید یک انیمیشن داشته باشند. سرمایه‌داران و دستگاه‌های دیگر از جمله شهرداری و آستان قدس پای کار بیایند. سرمایه گذاری ریالی در انیمیشن علاوه بر بهره فرهنگی، صرفه‌های اقتصادی نیز دارد.

 

منبع: شهر آرانیوز

ارسال نظر