شناسه خبر: ۱۶۵۱۶۵
لینک کوتاه کپی شد

۲۹ شهید حمله اسرائیل در خراسان رضوی/ ۴بانوی شهیده و ۴ دانش‌آموز شهید

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: در پی حمله ددمنشانه و تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، ۲۹ نفر از شهروندان استان خراسان رضوی به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

۲۹ شهید حمله اسرائیل در خراسان رضوی/ ۴بانوی شهیده و ۴ دانش‌آموز شهید

به گزارش مشهد فوری؛ صدیقه خدیوی ضمن تبریک و تسلیت شهادت تعدادی از شهروندان خراسان رضوی اظهارکرد: در حمله رژیم صهیونیستی به ایران، تعدادی از شهروندان مظلوم استان خراسان رضوی به شهادت رسیدند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی از بدو ورود پیکر شهید به مشهد، آغاز و احراز شهادت این عزیزان از بنیاد مرکز به بنیاد استان اعلام و پس از تکمیل پرونده اعضای خانواده، ارائه خدمت رسانی به خانواده‌ها شهدا شروع می‌شود.

خدیوی با بیان اینکه زمان بندی مراسم وداع و شهدا در ستاد تشییع شهدا مشخص می‌شود، افزود: اطلاع رسانی شهادت، برگزاری مراسم وداع و مراسم تشییع شهدا نخستین برنامه های بنیاد به همه شهدای والامقام است.

وی در خصوص اجرای طرح سپاس گفت: دیدار با خانواده شهدا توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران از برنامه های دیگر است. یکی از فعالیت معاونت فرهنگی که به زودی انجام می‌دهد، جمع‌آوری زندگینامه، تصاویر و اسناد شهدا  و انتشار آن در سایت نوید شاهد است.

مدیرکل بنیاد خراسان رضوی در خصوص اطلاع رسانی به عموم مردم گفت: اعلام شهادت، برگزاری مراسم تشییع، وداع، یادبود و ... از طریق سایت ایثار  و کانال ایثار رضوی اطلاع رسانی می‌شود.

گفتنی است؛ سند هویت انقلابی مردم خراسان رضوی، 17 هزار و 452 پرونده شهید، 57 هزار و 510 پرونده جانباز و سه هزار و 994 پرونده آزاده است که در راه حراست از کیان کشور و آرمان‌های انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر