شناسه خبر: ۱۶۵۷۴۹
لینک کوتاه کپی شد

۱۵ هزار دانش‌آموز زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی به مدرسه رفتند

معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی خراسان رضوی گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، حدود ۱۵ هزار دانش‌آموز زیر پوشش و حمایت این اداره کل سر کلاس درس حاضر شدند.

۱۵ هزار دانش‌آموز زیر پوشش بهزیستی خراسان رضوی به مدرسه رفتند

به گزارش مشهدفوری؛ شهره شاهرودی  افزود: در کنار فعالیت‌های همیشگی حمایتی، برنامه‌های تازه‌ای برای سال تحصیلی این دانش آموزان در استان خراسان رضوی پیش‌بینی شده است.

وی اظهار کرد: تمرکز بر استعدادیابی، رغبت‌سنجی، هدایت تحصیلی و شغلی دانش‌آموزان تحت حمایت به عنوان خانواده مددجویان بهزیستی و فراهم‌کردن شرایط رشد آنان برای انتخاب مسیر تحصیلی و زندگی آینده است.

معاون توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی بهزیستی خراسان رضوی تاکید کرد: برنامه‌های امسال با هدف ایجاد فرصت برابر آموزشی، رفع موانع تحصیل و فراهم‌کردن بستر رشد و شکوفایی علمی و مهارتی این دانش‌آموزان تدوین شده است.

شاهرودی همچنین به برنامه‌های حمایتی از دانش آموزان تحت پوشش بازمانده از تحصیل اشاره کرد و گفت: مشکلات اقتصادی، آسیب‌های اجتماعی، معلولیت یا اشتغال کودکان از جمله عوامل بازماندن از تحصیل است که تلاش داریم این گروه دانش آموزان به گردونه تحصیل باز گردند.

وی ادامه داد: تحصیل به‌ عنوان یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های توانمندسازی، همراه با سایر زیرساخت‌ها مانند مسکن و اشتغال، می‌تواند مسیر استقلال خانواده‌های تحت پوشش را هموار کند.

گفتنی است، هم اکنون حدود ۳۶۰ هزار نفر در خراسان رضوی به عنوان مددجوی بهزیستی این استان دارای پرونده حمایتی هستند.

استان خراسان رضوی دارای یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش آموز است که حدود ۹ درصد جمعیت دانش‌آموز کشور را تشکیل می‌دهد.

 

ارسال نظر