شناسه خبر: ۱۳۹۷۷۶
لینک کوتاه کپی شد

بهار پررونق برای بورس خراسان رضوی

مدیر بورس منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: ۸۷۰۳ میلیون سهم در ۳ ماهه ابتدایی امسال در بورس منطقه‌ای خراسان رضوی مورد معامله قرار گرفته که ارزش آن ۲۶ هزار و ۵۷۸ میلیارد ریال بوده است.

بهار پررونق برای بورس خراسان رضوی

به گزارش مشهد فوری ،حسین خدادوست اظهار داشت: 8703 میلیون سهم در 3 ماهه ابتدایی امسال در بور س منطقه‌ای خراسان رضوی مورد معامله قرار گرفته و با این عدد می‌توان نتیجه گرفت بورس منطقه‌ای بهار خوبی را در سال 98 پشت سر گذاشته است.

وی بیان کرد: مجموع ارزش معاملاتی که در بهار امسال در بورس منطقه‌ای خراسان رضوی انجام شده 26 هزار و 578 میلیارد ریال و ارزش متوسط روزانه 474 هزار و 599 میلیون ریال بوده است.

مدیر بورس منطقه‌ای خراسان رضوی با بیان اینکه استقبال و شرکت در معاملات بورسی در خراسان رضوی مطلوب بوده است، تأکید کرد: 106 هزار و 726 نفر در معاملات این 3 ماهه بورس منطقه‌‌ای خراسان رضوی شرکت داشته و 2144 کد سهامداری جدید برای افرادی که فعالیت بورسی خود را به تازگی آغاز کرده‌اند؛ صادر شده است.

خدادوست ادامه داد: 66 ایستگاه معاملاتی در بورس منطقه‌ای خراسان رضوی اقدامات مربوط به معاملات را انجام داده و 13 شرکت در بورس خراسان رضوی عضویت دارند.

وی خاطرنشان کرد: 143 هزار و 418 میلیارد ریال ارزش بازاری شرکت‌های استانی بورس منطقه‌ای خراسان رضوی بوده و 234 هزار و 879 شاخص کل قیمت در پایان دوره آنها است.

مدیر بورس منطقه‌ای خراسان رضوی با اشاره به اهمیت آموزش برای نهادینه کردن فرهنگ حضور فعال مردم در بازار بورس اظهار داشت: با توجه به این مسئله 22 ساعت آموزش برای 144 نفر در 3 ماهه ابتدایی امسال در بورس منطقه‌ای خراسان رضوی برگزار شده است.

منبع: تسنیم

159

ارسال نظر