شناسه خبر: ۱۴۶۴۲۳
لینک کوتاه کپی شد

چطور سهام عدالت زیر ۱۸ساله‌ها را بفروشیم؟

بسیاری از دارندگان سهام عدالت این سوال را پرسیدند که چطور می توانیم سهام عدالتی که مالک آن افراد زیر ۱۸ سال هستند را به فروش برسانیم؟

چطور سهام عدالت زیر ۱۸ساله‌ها را بفروشیم؟
برای فروش سهام عدالت افراد زیر ۱۸ سال ولی یا قیم باید در سجام ثبت نام کنند و احراز هویت شوند و بعد از احراز هویت، کارگزاری‌ها این امکان را دارند که اطلاعات سجام را مبنا قرار دهند و سفارش فروش را تأیید کنند.
حسین فهیمی سخنگوی سهام عدالت:بای فروش سهام عدالت افراد زیر ۱۸ سال ولی یا قیم باید در سجام ثبت نام کنند و احراز هویت شوند و بعد از احراز هویت، کارگزاری‌ها این امکان را دارند که اطلاعات سجام را مبنا قرار دهند و سفارش فروش را تأیید کنند.

در ثبت سجام افراد زیر ۱۸ سال، نیازی نیست که خودشان شماره تلفن همراه به نام داشته باشند بلکه هنگام ثبت نام سامانه سجام با توجه به تاریخ تولد فرد از شما قبول می‌کند که شماره همراه ولی یا قیم را وارد کنید.

کسانی که سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی داشتند باید حداقل ۲.۵ میلیون تومان دریافت کنند، اگر مبالغ واریزی کمتر از این است باید بار دیگر به محلی که سفارش داده اند مراجعه کنند

منبع: مهر

196

ارسال نظر