شناسه خبر: ۱۶۴۹۹۲
لینک کوتاه کپی شد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک:

خروج اتباع غیرقانونی در وضعیت بازار مسکن مشهد تاثیری نداشته است

رئیس اتحادیه مشاوران املاک مشهد گفت: باوجود حضور تعداد قابل‌توجهی مهاجران غیرقانونی و اتباع غیرمجاز در استان‌ و ضرب‌الاجل‌هایی برای خروج آنها، تاکنون در وضعیت بازار مسکن مشهد تاثیری نداشته است.

خروج اتباع غیرقانونی در وضعیت بازار مسکن مشهد تاثیری نداشته است

به گزارش مشهد فوری؛ حسین رستمی با اشاره به اینکه در جامعه زمزمه‌هایی در خصوص کاهش اجاره‌بهای خانه‌های قدیمی و کلنگی در مناطق خاصی از مشهد که بیشتر اتباع خارجی در آنها سکونت دارند شنیده می‌شود، اظهار کرد: خروج مهاجران در بازار مسکن خود را نشان نداده  و ما آماری از این مسئله نداریم.

وی بابیان اینکه خروج اتباع اگر به تعداد قابل‌توجهی در شهر مشهد صورت بگیرد در بازار مسکن هم به لحاظ خریدوفروش و هم اجاره مؤثر است ولی هنوز این مسئله در بازار محسوس نیست و امیدواریم این اتفاق بیفتد و ما آن را به فال نیک می‌گیریم، ادامه داد: نقل و انتقالات مسکن از ابتدای تیر با پایان یافتن فصل مدارس و امتحانات از یکی دو هفته آینده آغاز می‌شود و سپس امکان سنجش خروج اتباع و تأثیرگذاری آن بر بازار مسکن را  خواهیم داشت.

رستمی اعلام کرد: در محلات اطراف مشهد که اتباع زندگی می‌کنند تاکنون حجم قابل‌توجهی از خروج آنها در واقعیت دیده نشده لذا بازخوردی هم در بازار مسکن دیده نمی‌شود. باید در عمل  براساس گزارش‌هایی از سطح شهر درباره  وضعیت بازار مسکن، اجاره‌بها و خریدوفروش بازخوردی از خروج اتباع به‌صورت یک کلنی قابل‌توجه ملموس باشد.

 انجام معاملات در بازار مسکن به قیمت پارسال

رئیس اتحادیه مشاوران املاک مشهددر خصوص وضعیت بازار مسکن افزود: همچنان بازار مسکن در رکود قرار دارد و سرمایه‌گذارانی که قصد سرمایه‌گذاری دارند نگران برخی اتفاقات سیاسی و اخبار مربوط به مذاکرات و در بلاتکلیفی هستند که امیدواریم با تغییر شرایط، اوضاع بهتری برای سرمایه‌گذاران حوزه مسکن فراهم شود.

وی یادآور شد: گرانی مصالح ساختمانی در قیمت‌ها اثر گذاشته اما توان خرید مردم به‌قدری نیست که به‌تناسب افزایش قیمت‌ها قادر به خرید مسکن به دو برابر قیمت پارسال باشند ضمن آنکه بازار در رکود  است؛ همچنین رکود تورمی وجود دارد از این رو در بازار مسکن، قیمت‌ها دچار تشنج نیست بلکه با شیب ملایم و با قیمت پارسال معاملات در بازار مسکن انجام می‌گیرد.

رستمی با اشاره به اینکه در سال جدید با وجود گرانی مصالح ساختمانی و سایر هزینه‌های تولید مسکن، هنوز شاهد قیمت جهشی در بازار مسکن نبوده‌ایم، افزود: مؤلفه‌های مختلفی بر قیمت مسکن اثرگذار است و باید دید سیاستگذاری‌ها در این حوزه چگونه است و در کارگروه‌های تخصصی بررسی و تحلیل شود تا در این زمینه اظهارنظر کارشناسانه صورت بگیرد و با تعیین تکلیف موضوع مذاکرات و جذب سرمایه‌گذاران در حوزه مسکن و حمایت از آنها، مسکن باقیمت منطقی و معقول ارائه شود.

 

منبع: ايسنا

ارسال نظر