شناسه خبر: ۹۸۴۱۹
لینک کوتاه کپی شد

از اعلام نشانی مراکز توزیع گوشت تنظیم بازار معذوریم

رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: به دلیل مشکلات پیش آمده از اعلام مکان های توزیع گوشت تنظیم بازار معذوریم

از اعلام نشانی مراکز توزیع گوشت تنظیم بازار معذوریم

به گزارش مشهد فوری ، طی چند روز گذشته تلاش کردیم تا به طور منظم و روزانه نشانی مراکز توزیع گوشت تنظیم بازار در مشهد را جهت استفاده و رفاه حال شهروندان اعلام کنیم اما طی روز گذشته و امروز پیگیری های صورت گرفته از طریق اتاق اصناف مشهد برای اعلام لیست جدید موفقیت آمیز نبود و اعلام شد متاسفانه مشاهده شده افرادی با در دست داشتن این آدرس ها به تمام مراکز مراجعه نموده و اقدام به خرید کرده اند که این امر توزیع مناسب و عادلانه گوشت تنظیم بازار را با اختلال روبرو کرده است .

بنانژاد رئیس اتاق اصناف مشهد در خصوص برخورد با این بی قانونی اظهار داشت: ما تنها می توانیم با صنوف خاطی برخورد کنیم نه با افراد.

وی در پاسخ به این سوال که چرا ساز و کاری تعیین نمی شود تا مردم عادی از حق و وحقوق خود باز نمانند گفت: می توان برای هر فرد کوپن صادر کرد اما برای این که در جامعه متصور نشوند با کمبود اقلام مواجه هستیم اقدام به این کار نمی کنیم.

وی با تاکید بر این که از دو ماه گذشته گوشت تنظیم بازار با قیمت 28 هزار و 500 تومان توزیع می شود گفت: در تمام محلات شهر مکان های تعیین شده با بنر "فروش گوشت تنظیم بازار" و قیمت مشخص اقدام به فروش می کنند.

وی بیان کرد: لذا از اعلام مکان های توزیع گوشت تنظیم بازار در شهر معذوریم.

نکته قابل تامل این است که وقتی سازو کار مشخصی برای بهره مندی همه شهروندان از این امکان وجود نداشته باشد متقاضیان خرید این اقلام باید بدون برنامه در خیابانها شهر به دنبال مراکز توزیع تردد کنند .شاید از این جهت است که چند روزی است در تهران توزیع گوشت با ارائه کد ملی صورت میگیرد !

خبرنگار: آوا جاودانی

160

  • زهراسیستانی نژاد ارسالی در

    ای بابا مردم چیکار کنن بااین گرونی وپدرسوخته بازی ها مردم نون شب ندارن خوشحال شدیم بعدیک سال گفتیم اونایی که گوشت نخوردن میتونن خرید کنن خدابخیر بگذرونه بااین اوضاع

  • علی ارسالی در

    به جای حل مسئله صورت مسئله رو پاک نکنید .آدرس رو اعلام نمیکنیم یعنی چه !!؟؟؟؟

ارسال نظر