جهش امدادرسانیهای آستان قدس به نیازمندان در راستای لبیک به رزمایش «خدمت مؤمنانه» رهبری
از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور اقدامات خوبی تاکنون در راستای امدادرسانی به نیازمندان در مجموعه آستان قدس رضوی انجام شده است اما پس از فرمایش رهبری معظم، باید جهشی در روند این خدمترسانیها صورت پذیرد.
از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور آستان قدس به سهم خود ورود خوب، فعال و مسئولانهای داشته است، چه از حیث تهیه، تولید و توزیع لوازم پزشکی و بهداشتی مانند ماسک و مواد ضدعفونی، که الحمدالله امروز از این نظر کشور در شرایط خوبی قرار دارد، و چه از حیث کمک به نیازمندان و رسیدگی به محرومان که کارهای خوبی در رابطه با توزیع 50 هزار بسته غذایی در مشهد و سرکشی به بیمارستانهای کشور و توزیع غذای متبرک در آنها انجام شد، منتهی باید این روند خدمترسانی در راستای عمل به فرمایش رهبری معظم انقلاب جهش یابد.
• باید از ظرفیتهای مردمی با جلب اعتماد در راستای رفع مشکلات نیازمندان استفاده کرد و شفافیت از ملزومات نقش آفرینی مردم است، باید برای افزایش نقشآفرینی مردم روند امدادرسانی و هزینهکردها شفاف باشد و سازوکاری روشن برای ارائه گزارش به مردم ایجاد شود، این حق مردم است که بدانند کمکهایشان در چه راستایی صرف شده است.
• از ظرفیت عظیم خادمان بارگاه منور رضوی حتما باید استفاده شود، افراد سرشناس و خیر بسیاری که از تمکن مالی برخوردار هستند در این بارگاه نورانی توفیق پوشیدن لباس خادمی دارند، این خادمان در این شرایط میتوانند به نام حضرت رضا(ع) از مردم دستگیری و وظیفه خادمی خود را ادا کنند.
• ماه مبارک رمضان در پیش است، مسئولان بخشهای مختلف آستان قدس رضوی باید به میزان توان و مقدورات، تلاش و برنامهریزی کنند تا در شهر امام رضا(ع) کسی گرسنه سر به بالین نگذارد.
منبع: مشهد فوری
196
ارسال نظر