شناسه خبر: ۵۹۸۱۷
لینک کوتاه کپی شد

امروز وضعیت سپرده‌گذاران «کاسپین» در نشست مشترک قوه‌قضائیه و بانک مرکزی تعیین تکلیف می شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از برگزاری نشست مشترک قوه‌قضائیه و بانک مرکزی برای تعیین تکلیف سپرده‌گذاران «کاسپین» خبر داد.

امروز وضعیت سپرده‌گذاران «کاسپین» در نشست مشترک قوه‌قضائیه و بانک مرکزی تعیین تکلیف می شود

به گزارش سایت مشهد فوری ، محمد خدابخشی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین اقدامات انجام شده برای ساماندهی مطالبات سپرده‌گذاران مؤسسات اعتباری، از جمله «کاسپین»، گفت: جلسات متعدد بین مجلس، قوه‌قضائیه و بانک مرکزی برای پیگیری مطالبات سپرده‌گذاران مؤسسات اعتباری در حال برگزاری است.

وی افزود: طبق گفته آقای نقره‌کار شیرازی معاون پارلمانی بانک مرکزی، قرار است امروز نشست مشترک بین قوه‌قضائیه و بانک مرکزی برای بررسی و تعیین تکلیف سپرده‌گذاران مؤسسات اعتباری و نیز مؤسسه اعتباری «کاسپین» برگزار شود.

پرداخت نشدن سود سپرده‌گذاران از سوی مؤسسات اعتباری به سپرده‌گذاران نارضایتی‌هایی را برای آنها ایجاد کرده، به نحوی که بارها مقابل ساختمان مجلس و نیز شعب این مؤسسات در تهران و شهرستان‌ها تجمع کرده‌اند. تجمع‌کنندگان در این تجمعات خواهان پرداخت مطالبات‌شان از سوی مؤسسات اعتباری هستند.

پیشتر بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس گفته بود تمهیداتی برای حل مشکل سپرده‌گذاران بیشتر از 100میلیون تومان و تا سقف 500 میلیون تومان در نظر گرفته شده است

22

ارسال نظر