شناسه خبر: ۸۵۳۶۷
لینک کوتاه کپی شد

«درمسیر باران» در راه اکران

پویانمایی «در مسیر باران» اثر حامد کاتبی، کارگردان مشهدی، از چهارشنبه دوم آبان روی پرده می‌رود.

«درمسیر باران» در راه اکران

به گزارش مشهد فوری ، این پویانمایی که به سفارش موسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی ساخته شده است، روایتگر روزهای سخت زندگی مردی به نام «ریان» است که خشک‌سالی، تاب‌وتوانش را بریده و روزگار را بر او و خانواده‌اش سخت کرده است.

درواقع این شخصیت با خانواده‌اش در بغداد به‌سر می‌برد. بغداد در آن دوره دچار خشک‌سالی می‌شود. در این شرایط ریان و رفیق ایرانی‌اش به اسم هرمز قصد تجارت می‌کنند. در مسیر تجارت و سفر آن‌ها، اتفاقاتی رخ می‌دهد و درنهایت داستان با امام‌رضا(ع) پیوند می‌خورد.

پویانمایی «در مسیر باران» دو سال پیش ساخته شد و توانست جایزه بهترین کارگردانی پویانمایی را در سی‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر از آن خود کند. این فیلم، سال گذشته در مشهد برای یک سانس به نمایش درآمد و حالا قرار است اکران سراسری آن آغاز شود.

حامد کاتبی با بیان اینکه آن زمان به‌علت پاره‌ای مشکلات، شرایط اکران نبود، می‌گوید: خوشبختانه الان شرایط خوبی پیش آمده است. حالا تنها مشکلمان، کم بودن فرصت برای تبلیغ کردن است.

به‌گفته کارگردان «در مسیر باران»، بخشی از مراحل تولید این فیلم در مشهد انجام شده است و بخشی دیگر در تهران. او درباره محتوای فیلم توضیح می‌دهد: این فیلم با حضرت رضا(ع) مرتبط است. در این فیلم، یک داستان فرعی درکنار داستان اصلی رقم می‌خورد و مخاطب را با خود همراه می‌کند.

159

ارسال نظر