شناسه خبر: ۱۰۳۶۱۸
لینک کوتاه کپی شد

«اتوبوس‌مرگ» از رده خارج و فاقد معاینه فنی بود

در حالی شمار جان‌باختگان واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد تهران به 10 تن رسید که مشخص شد این اتوبوس از رده خارج وفاقد معاینه فنی بوده است.

«اتوبوس‌مرگ» از رده خارج و فاقد معاینه فنی بود

به گزارش مشهد فوری ، با گذشت یک روز از حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تهران و در حالی که تعداد جان‌باختگان این سانحه به 10 نفر رسیده است، گزارش ها حاکی از نقص فنی جدی اتوبوس و از رده خارج بودن آن و اشکالات ساختاری مسیرهای درون دانشگاه ازجمله نداشتن گاردریل و شیب نامناسب مسیر است.هر چند پلیس هنوز رسما علت حادثه را اعلام نکرده و احتمال می رود امروز نتیجه بررسی های کارشناسان فنی پلیس ودادگستری در این باره اعلام شود.

سردار مهماندار: اتوبوس دانشگاه آزاد از سال 91 وارد سن فرسودگی شده بود

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران از پیگیری تصادف دانشگاه آزاد توسط سه تیم کارشناسی خبر داد و اعلام کرد که معاینه فنی اتوبوس حادثه دیده دانشجویان دانشگاه آزاد منقضی شده بود. به گزارش ایسنا، سردار محمدرضا مهماندار گفت: سه تیم کارشناسی خبره برای این موضوع تعیین کرده‌ایم. این سه تیم شامل گروهی از کارشناسان تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، تیم کارشناسان فنی و مکانیک خودرو برای مشخص کردن اشکالات فنی احتمالی خودرو و همچنین یک تیم از کارشناسان فنی و مهندسی در حوزه راه از وزارت راه و شهرسازی است که با ما همکاری کرده‌اند. وی ادامه داد: در تاریخ 22 آذر معاینه فنی این خودرو منقضی شده و در زمان تصادف معاینه فنی نداشته، ضمن این که سن فرسودگی اتوبوس‌های شهری 10 سال است در حالی که این خودرو تولید سال 1381 است و از سال 1391 در سن فرسودگی قرار داشته است.مهماندار در نهایت یادآور شد: این اتوبوس‌ها سرویس داخلی دانشگاه هستند و دانشگاه آن‌ها را به‌عنوان پیمانکار استخدام کرده تا بین دانشکده‌های مختلف کار سرویس‌دهی را انجام دهند. در واقع این اتوبوس‌ها مربوط به حمل و نقل درون شهری نیستند.حسینی‌منش مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی شهر تهران نیز به مهر گفت: اتوبوس حادثه دیده حامل دانشجویان دانشگاه آزاد، برگه معاینه فنی نداشت و باید سال ۹۱ از رده خارج می‌شد.

نقص فنی خودرو درحادثه اتوبوس دانشگاه آزاد محرز است

در همین حال در بازدید سه تن از نمایندگان کمیسیون آموزش مجلس از محل حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد مشخص شد، نقص فنی اتوبوس محرز بوده و راننده فوت شده نیز تنها 20روز در دانشگاه به کار گرفته شده و از وی معاینه فنی و کارت سلامت خودرو دریافت نشده بود.به گزارش ایرنا از خانه ملت، حبیب ا... دهمرده، جبار کوچکی نژاد و فریده اولادقباد از اعضای کمیسیون آموزش وتحقیقات مجلس، دیروز از محل حادثه بازدید و پس از بررسی شرایط میدانی نشستی با مسعودی رئیس دانشگاه علوم و تحقیقات، منادی سپیدان معاون پارلمانی و حجت‌الاسلام کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار کردند. در این نشست دهمرده رئیس کمیته آموزش عالی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تأکید کرد: نقص فنی خودرو با توجه به گفت‌ وگویی که با مجروحان هوشیار حادثه داشتیم، کاملا مشهود و محرز بود و همه آن ها به این مسئله اذعان کردند که چند لحظه پیش از وقوع حادثه، راننده اعلام کرده است که خودرو ترمز بریده و به همین دلیل باید توضیحاتی درخصوص صلاحیت فنی خودروهای استفاده شده در دانشگاه ارائه شود.

پزشکی قانونی سکته قلبی یا مغزی راننده خودرو را رد کرد

کوچکی نژاد نیز با تأکید بر ارائه مستندات و مدارک قراردادها به مجلس، طی تماس تلفنی در همین نشست با پزشکی قانونی هرگونه سکته قلبی یا مغزی راننده خودرو را رد کرد و علت حادثه را این مسئله ندانست.

کارت سلامت و معاینه فنی از راننده دریافت نشده بود

نمایندگان همچنین بیان کردند: پس از توضیحات مسئولان دانشگاه مشخص شد، راننده فوت شده خودرو تنها 20 روز بود که در دانشگاه به کار گرفته شده و واحد ترابری دانشگاه نیز با وجود قید در قرارداد مبنی بر دریافت کارت سلامت و معاینه فنی، این دو مدرک وی را دریافت نکرده و پیگیری‌‌هایی را نیز در این زمینه صورت نداده است.همچنین مشخص شد که راننده فوت شده پدر یکی از رانندگان مشغول کار در دانشگاه بود که شاید تعلل در دریافت مدارک لازم از وی به همین علت بوده است.

استاندار تهران:شیب مسیر حادثه اتوبوس دانشگاه آزاد استاندارد نیست

در همین حال استاندار تهران گفت: شیب مسیر عبور اتوبوس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد استاندارد نیست.به گزارش ایرنا، انوشیروان محسنی بندپی روز چهارشنبه در دومین مجمع مشورتی جوانان استان تهران افزود: بارها مسیر وقوع حادثه را طی کرده ام و به واقع این مسیر غیر استاندارد است و می تواند در زمستان ها حادثه ساز شود.

شمار جان‌باختگان واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد به 10 تن رسید

بنا بر اعلام اورژانس تهران، یکی دیگر از دانشجویان مصدوم حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد در پایتخت صبح چهارشنبه به علت شدت جراحت های وارد شده جان خود را از دست داد و شمار کل جان‌باختگان این واقعه به 10 نفر افزایش یافت.
محمدکرم درآبادی مدیر مرکز روابط عمومی اورژانس تهران به ایرنا گفت: این دانشجوی پسر به نام محمدرضا فضیلتی در بیمارستان عرفان بستری بود. به گفته وی در این حادثه 26 تن نیز مصدوم شده اند که در بیمارستان‌های مختلف بستری هستند. خالدی سخنگوی سازمان اورژانس کشور نیز گفت: حال سه نفر از دانشجویان حادثه واژگونی اتوبوس دانشگاه آزاد وخیم است.

در همین حال پزشکی قانونی استان تهران پس از احراز هویت، اسامی ۹ جان‌باخته حادثه واژگونی اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد را اعلام کرد که در این میان دو نفر از آن ها به نام های رحمان عقل‌مند (راننده) و محمدعلی ابوالفتحی‌راد (پدر دانشجو سارا ابوالفتحی راد که او نیز جزو قربانیان است) دانشجو نبودند. همچنین با احتساب فوت یکی دیگر از دانشجویان در صبح دیروز به نام محمدرضا فضیلتی تعداد دانشجویان فوت شده در این حادثه هشت نفر است .

159

ارسال نظر