شناسه خبر: ۱۲۳۶۱۲
لینک کوتاه کپی شد

دام مزاحم اینترنتی برای دخترجوان در اینستاگرام

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری پسر جوانی که در شبکه مجازی اینستاگرام برای دختری جوان ایجاد مزاحمت می‌کرد در عملیات پلیسی خبر داد.

دام مزاحم اینترنتی برای دخترجوان در اینستاگرام

به گزارش مشهد فوری ، سرهنگ تورج کاظمی اظهارداشت:اوایل اسفند امسال دختر جوانی به نام تینا از منطقه تهرانپارس، پا در اداره پلیس فتای تهران گذاشت.
وی افزود: دختر جوان به ماموران گفت، چندی قبل پسر جوانی با ورود به صفحه شخصی‌ام در شبکه اجتماعی اینستاگرام ابتدا پیشنهاد دوستی را مطرح کرد که من توجهی به این درخواست نکردم. مدتی گذشت اما پسر جوان دست بردار نبود و شروع به دادن پیام‌های نامتعارف و پیشنهاد‌های شوم کرد تا این که وی پیام‌هایی تهدیدآمیز و ناسزا ارسال کرد.
رئیس پلیس فتا گفت: تیم کارشناسان پلیس فتا پس از تحقیقات ابتدایی پی بردند که دختر جوان هیچ شناختی از پسر جوان ندارد و تصویر او را تنها در شبکه اجتماعی اینستاگرام مشاهده کرده است. سرهنگ کاظمی گفت: درحالی که هیچ سرنخی از متهم در دست نبود، ماموران پلیس فتا با اقدامات اطلاعاتی و کارشناسی مهندسی توانستند پسر جوان را که میثم نام دارد و ۳۱ ساله است، شناسایی کنند.
رئیس پلیس فتای تهران بیان کرد: متهم که در خیابان سهروردی زندگی می‌کرد، در عملیات پلیسی دستگیر شد و جالب این که پسر جوان برای این اقدام مجرمانه خود هیچ انگیزه‌ای نداشت.
وی افزود: پسر جوان ابتدا سعی داشت خود را بی گناه معرفی کند اما وقتی در برابر مدارک پلیس قرار گرفت ادعا کرد، من هیچ شناختی از دختر جوان نداشتم و تنها عکس‌های او را در صفحه اینستاگرامش دیده بودم.
پسر جوان به ماموران گفت: در همان فضای مجازی شروع به چت کردم و درخواست دوستی و درخواست‌های شوم دادم اما بی فایده بود به همین دلیل تعدادی از عکس‌های دختر جوان را برداشتم و با تهدید برایش ارسال کردم و گفتم اگر پیشنهادم را قبول نکند، تصاویرش را با تهمت‌های سیاه در فضای مجازی منتشر می‌کنم که پیشنهادم را نپذیرفت و خودم نیز نمی‌دانم چرا او را تهدید کردم و از کارم پشیمانم.
سرهنگ تورج کاظمی ادامه داد: پرونده پس از تکمیل و جمع آوری مستندات لازم با دو طرف به دادسرای مبارزه با جرایم رایانه‌ای ارسال شد.
رئیس پلیس فتای تهران در خاتمه به شهروندان و کاربران فضای مجازی گفت: فضای مجازی یک فضای غیر امن است و یک مطلب یا تصویر به سرعت در گستره‌ای وسیع توزیع می‌شود و باید از خودمان بپرسیم محتوایی که در شبکه‌های اجتماعی و صفحات شخصی خود در معرض دید میلیون‌ها کاربر قرار می‌دهیم آیا بیانگر هویت و مشخصات فردی و خانوادگی ماست؟ به موجب انتشار آن، باعث ایجاد مزاحمت و دردسر برایمان می شود یا نه و آیا می‌تواند تبعات ناخوشایند وناراحت کننده‌ای در بر داشته باشد؟ بنابراین باید مراقب باشید چه قراردادی را با نرم افزاری که می‌خواهید در آن عضو شویدامضا می‌کنید و از شما چه اطلاعات و دسترسی‌هایی می‌خواهد.

منبع: میزان

159

ارسال نظر