اعتراف زن سارق به ۸۰ فقره سرقت قطعات خودرو
فرمانده انتظامی شهرستان کرمان از دستگیری سارق زن قطعات خودرو ومنزل خبر داد .
به گزارش مشهد فوری ، سرهنگ محمد رضا فداء گفت:درپی وقوع و گزارش چندین فقره سرقت محتویات وقطعات داخل خودرو در شهرکرمان، موضوع شناسایی ودستگیری سارق یا سارقان دردستورکار ماموران انتظامی قرارگرفت.
وی افزود: ماموران تجسس کلانتری ۱3،متهم را که یک زن بود شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و در حین سرقت دستگیر کردند.
این مسئول انتظامی خاطرنشان کرد: این سارق در روند تحقیقات و ادامه بازجویی فنی و تخصصی پلیس به ۷۵ فقره سرقت محتویات و قطعات خودرو و پنج فقره سرقت منزل اعتراف کرد.
وی عنوان کرد: در بررسیهای تکمیلی این پرونده شش مالخر اموال مسروقه نیز شناسایی و پس از چند عملیات ضربتی دستگیر شدند ودر بازرسی از مخفیگاه این متهمان نیز تعدادی تجهیزات و لوازم داخلی خودرو کشف و پرونده به دادسرا ارسال شد و سارق به همراه مالخران روانه زندان شدند.
159
ارسال نظر