شناسه خبر: ۱۳۲۴۰۳
لینک کوتاه کپی شد

تصادف در تایباد منجر به مرگ 2 موتورسوار شد

مسئول اورژانس ۱۱۵ تایباد گفت: برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت با یکدیگر در جاده تایباد - خواف منجر به مرگ 2 راکب آنها شد.

تصادف در تایباد منجر به مرگ 2 موتورسوار شد

به گزارش مشهد فوری ، مسئول اورژانس ۱۱۵ تایباد گفت:برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت با یکدیگر در جاده تایباد - خواف منجر به مرگ 2 راکب آنها شد.

وی افزود:در پی اعلام یک فقره تصادف، تیمی از نیروهای امدادی اورژانس تایباد به محل وقوع حادثه در حوالی روستای دربند اعزام شد.

مسئول اورژانس ۱۱۵ تایبادعنوان کرد: با توجه به شدت برخورد 2 دستگاه موتورسیکلت با یکدیگر 2 نفر از سرنشینان آنها در دم جان باختند.

وی گفت:این حادثه همچنین سه مصدوم داشت که با 2 دستگاه آمبولانس به بیمارستان خاتم الانبیا (ص) شهر تایباد منتقل شدند و با توجه به شدت جراحات وارده یک نفر از مصدومین به مراکز درمانی تربت جام و یک مصدوم هم به بیمارستان امدادی مشهد منتقل گردید و یک مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شد.

کارشناسان پلیس راهنمایی و رانندگی تایباد علت وقوع این حادثه را سرعت زیاد و نداشتن کلاه ایمنی اعلام کردند.

159

ارسال نظر