امدادرسانی به ۳۴۹ حادثه دیده برف و کولاک در خراسان رضوی
۳۴۹ حادثه دیده که در برف و کولاک گرفتار شده بوند توسط امدادگران و نجاتگران هلال احمر خراسان رضوی امدادرسانی شدند.
به گزارش مشهد فوری ، مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به گزارش خدمات امداد و نجات از ۲۲ لغایت ۲۳ اسفند تا ساعت ۱۲ شب، گفت: شهرهای جغتای، سبزوار، خوشاب، قوچان، درگز، جوین، محور مشهد ـ تربت حیدریه، محور مشهد ـ چناران، محور مشهد ـ کلات، سرخس و مشهد متأثر از بارش برف و بوران بوده است.
دکتر سیدمجتبی احمدی با اشاره به تعداد ۱۴ حادثه ظرف ۲۴ ساعت گذشته، افزود: با توجه به گرفتار شدن ۱۱۶ خانوار در برف و کولاک در این حوادث امدادگران خراسان رضوی به ۲۰۸ نفر امدادرسانی کردند و ۴ نفر را برای تکمیل روند درمان به مراکز درمانی منتقل کردند.
وی ادامه داد: در این میان ۹۱ خودرو رهاسازی شد و تعداد ۵۹ امدادگر و نجاتگر در قالب ۱۹ تیم عملیاتی بههمراه ۱۲ دستگاه آمبولانس، ۷ دستگاه خودرو کمکدار سبک و یک دستگاه خودرو نجات به حادثه دیدگان امدادرسانی کرد.
به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمرخراسان رضوی، مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی تصریح کرد: در بین متأثران ناشی از گرفتار شدن در برف و کولاک تعداد ۵۹ بسته غذایی ۲۴ و ۷۲ ساعته و ۳۵ تخته پتو نیز توزیع شد.
منبع: فارس
325
ارسال نظر