شناسه خبر: ۱۵۶۸۰۷
لینک کوتاه کپی شد

مرد 2 زنه در هر شهر دنبال زن گرفتن بود/بازداشت سلمان

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری خواستگار شیادی توسط پلیس آگاهی خبر داد که سوژه های خود را بیهوش و اموال آن‌ها را به سرقت می‌برد.

مرد 2 زنه در هر شهر دنبال زن گرفتن بود/بازداشت سلمان

به گزارش مشهد فوری ، سردار علیرضا لطفی اظهار کرد: مرد 2 زنه مشهدی خواستگار شوم دختران بود. این مرد 2 زنه در تهران دختران را بیهوش می‌کرد تا اموال آن‌ها را به سرقت ببرد. مرد 2 زنه نقشه پلیدش لو رفت. دختر خلخالی که در تهران فریب مرد 2 زنه را خورده بود شکایت کرد. این مرد 2 زنه راهی زندان شد.

وی افزود: خانمی 42 ساله ساکن شهرستان خلخال با ارائه پرونده‌ای به پلیس آگاهی شهرستان ری مراجعه و اعلام کرد توسط شخصی به اسم سلمان بیهوش شده و مقداری طلا به ارزش تقریبی 100 میلیون تومان از وی سرقت شده‌است که پرونده برای پی جویی و کشف جرم به دایره مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی ارجاع شد.وی اعلام کرد که از طریق سایت همسریابی با مردی به اسم "سلمان" اهل شهرستان شیراز آشنا شدم و برای ملاقات به شهرستان خلخال آمده و پس از گفت‌و‌گوی فیمابین، سلمان با جلب اعتماد و به انگیزه ازدواج من را سوار خودرو خود کرد و در طول مسیر یک لیوان نسکافه به من تعارف کرد ولی بعد از نوشیدن، بیهوش شدم و روز بعد در عوارضی تهران بصورت نیمه جان توسط اهالی محل رویت، لذا به بیمارستان منتقل که در آنجا متوجه به سرقت رفتن طلاجاتم شامل النگو و گردنبند و گوشواره به ارزش 100 میلیون تومان و یک دستگاه تلفن همراهم شدم.

مرد 2 زنه تهران را به هم ریخت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ابراز داشت: با عنایت به حساسیت موضوع، شناسایی و دستگیری متهم پرونده بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت. بدواً هویت کامل متهم توسط کارآگاهان بدست آمد و مورد شناسایی قرار گرفت که یافته‌‌ها حاکی از آن بود وی در بیشتر شهرهای کشور در حال تردد بوده و نقطه ثابتی برای اسکان ندارد.

لطفی عنوان کرد: یافته ها حاکی از آن بود سلمان دارای 2 همسر است که یکی از آنها ساکن مشهد بوده و فوت کرده‌است و دیگری ساکن شهرستانی از توابع زنجان است با اقدامات مستمر و بی وقفه سرنخ‌هایی از مخفیگاه متهم درشهرستان زنجان کشف شد و با هماهنگی قضائی متهم در یک عملیات ضربتی دستگیر و از مخفیگاه وی مقادیر زیادی قرص‌های بیهوشی و تعدادی نسکافه که درب بعضی از آنان باز و مجدداً چسب خورده بود کشف شد.

سرقت مرد 2 زنه از تهرانی‌ها

وی تصریح کرد: پس از انتقال سلمان به پایگاه، در تحقیقات بعمل آمده ابتدا منکر هرگونه بزهی بوده و لیکن زمانی که خود را در محاصره قرائن و مستندات دیده ناچاراً لب به اعتراف گشوده و علاوه بر سرقت بعنف از شاکی به شیوه بیهوشی، به 5 فقره سرقت دیگر از خانم‌ها به شیوه و شگرد مشابه (آشنایی درسایت همسریابی و بهانه ازدواج) درشهرستان‌های اسلامشهر، اراک و کرمان معترف شد که پس از اطلاع‌رسانی دستگیری متهم به فرماندهی انتظامی استان‌های مربوطه هر 5 مال باخته به این پلیس مراجعه و سلمان را مورد شناسایی قرار دادند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ افزود: اموال مسروقه مال باختگان به ارزش تقریبی600 میلیون تومان برآورد شده‌است. علی ایحال نسکافه‌های مکشوفه از متهم که درب آنها باز و مجدداً چسبانده شده‌بودند جهت بررسی آزمایشگاهی و نوع مواد موجود درآن به مرکز تشخیص هویت ارسال و برابر گزارش کارشناسان آزمایشگاهی مرکز تشخیص هویت مشخص شد نسکافه‌های مکشوفه حاوی داروی بیهوشی بوده که متهم برای سوژه‌های خود آماده کرده‌است.

لطفی گفت: با عنایت به احتمال ارتکاب سرقت‌های دیگر به شیوه و شگرد مشابه در دیگر استان‌ها مراتب دستگیری وی به فرماندهان انتظامی سراسر کشور اطلاع رسانی شد و با دستور قضائی برای تکمیل تحقیقات متهم تحت نظر قرار گرفته‌است.

منبع: رکنا

345

ارسال نظر