بازداشت گنده لات خاک سفید / او فقط قطع عضو میکرد
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت از دستگیری شرور مسلح فراری و گنده لات خاک سفید خبر داد که با تیراندازی، منجر به جرح و قطع عضو یکی از شهروندان شده بود.
به گزارش مشهد فوری ، سرهنگ پیام کاویانی از دستگیری شرور مسلح فراری و گنده لات خاک سفید خبر داد گفت: این فرد با تیراندازی، منجر به جرح و قطع عضو یکی از شهروندان شده بود.
رئیس پلیس امنیت عمومی پایتخت افزود: متهم پس از شرارت در محله خاک سفید به شهرستان های غربی کشور گریخته بود.
پایان زندگی مخفیانه گنده لات خاک سفید
وی بیان کرد: بیست و دوم تیرماه در پی دریافت شکایتهای مردمی مبنی بر ایجاد رعب و وحشت، اخلال در نظم و امنیت عمومی و همچنین تیراندازی منجر به جرح و قطع عضو یکی از شهروندان توسط یکی از اراذل و اوباش شرق تهران، بلافاصله تیمی از ماموران پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی تهران بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.
کاویانی با اشاره به اینکه متهم برای فرار از قانون به یکی از شهرستانهای غربی کشور گریخته بود، افزود: ماموران پلیس با انجام گسترده اقدامات اطلاعاتی در نهایت مخفیگاه این فرد شرور را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی، وی را در مخفیگاهش دستگیر کرده و تعدادی سلاح سرد ممنوعه و مقادیری مهمات جنگی نیز از مخفیگاه وی کشف شد.
رئیس پلیس امنیت عمومی تهران به سابقه دار بودن متهم اشاره و بیان کرد: در سوابق متهم جرایمی از قبیل اخلال در نظم عمومی، تیراندازی، تیراندازی منجر به جرح و قطع عضو، حمل و نگهداری سلاح غیر مجاز و ممنوعه و نزاع و درگیری در سوابق وی به چشم میخورد.
وی با بیان این مطلب که متهم پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه یکی از وظایف ذاتی پلیس ایجاد امنیت و آرامش روانی در جامعه است، نیروی انتظامی به هیچ وجه اجازه جولان دادن به مخلان نظم و امنیت را نخواهد داد.
منبع: رکنا
316
ارسال نظر