«المیرا منشادی» خبرنگار روزنامه شهرآرا بر اثر بیماری کرونا درگذشت
المیرا منشادی خبرنگار پرتلاش روزنامه شهرآرا در پی ابتلا به کرونا صبح امروز سیزدهم شهریور ماه در سن ۳۵ سالگی درگذشت.
به گزارش مشهد فوری ، در پی درگذشت این خبرنگار جوان، بسیج رسانه و خانه مطبوعات خراسان رضوی در پیامهایی درگذشت این روزنامه نگار را تسلیت گفتند.
همچنین معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پیامی درگذشت المیرا منشادی خبرنگار جوان حوزه اجتماعی روزنامه شهرآرا را تسلیت گفت.
در پیام محمد خُدادی آمدهاست: خبر درگذشت زندهیاد "المیرا منشادی" خبرنگار جوان و سختکوش روزنامه شهرآرا موجب تالم بسیار شد.
اینجانب درگذشت این فعال با اخلاق و کوشای رسانهای را به خانواده گرامیاش و جامعه رسانهای کشور، بهویژه همکاران او در روزنامه وزین شهرآرا تسلیت میگویم و برای خانواده عزیز او، بازماندگان، دوستان و همکارانش، صبر و سلامتی مسالت دارم.
یوسف امینی، سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز طی پیامی، درگذشت مرحوم المیرا منشادی را تسلیت گفت.
در این پیام آمدهاست: درگذشت زنده یاد المیرا منشادی خبرنگار پرتلاش و جوان روزنامه شهرآرا پس از چند هفته مبارزه با بیماری، تاسف و تاثری عمیق بر فضای رسانهای استان گذاشت. فقدان ایشان را به خانواده محترمشان و همکاران رسانهای به ویژه همکاران او در روزنامه وزین شهرآرا تسلیت عرض نموده، برای ایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل آرزومندم.
زندهیاد المیرا منشادی پس از تحمل یک دوره بیماری ناشی از ابتلای به کرونا، صبح امروز شنبه ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۰ در سن ۳۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.
منبع: ایرنا
345
ارسال نظر