قاتل فراری که شاهرگ ابزار فروش مشهدی را برید
جوانی که به همراه 8 تن دیگر از بستگانش در یک نزاع خیابانی شاهرگ شاگرد ابزار فروشی را با خنجر برید، درحالی تحت تعقیب قرار گرفت که کارآگاهان پلیس آگاهی به تاریکخانه این پرونده جنایی وارد شدهاند.
به گزارش مشهد فوری ، هجدهم آذر سال گذشته، فردی برای اجاره کردن یک دستگاه هیلتی به فروشگاه ابزارآلات ساختمانی در خیابان امامیه 2 منطقه قاسمآباد مشهد رفت اما فروشنده مدعی بود که او قبلا تعهد خود را به درستی انجام ندادهاست به همین دلیل مشاجرهای لفظی بین آنها شروع شد ولی دامنه این مشاجره به عدهکشی خیابانی انجامید.
ساعتی بعد مرد جوان که در اجاره دستگاه ناکام مانده بود با بستگانش تماس گرفت و بدین ترتیب دو خودروی سواری در محل متوقف شدند. ناگهان حدود 9 نفر از خودروها پیاده شدند و به طرف فروشگاه هجوم بردند.
مهاجمان پس از کتککاری مغازهدار درحالی به ایجاد رعب و وحشت در محل پرداختند که ناگهان یک نفر از آنان خنجر به دست به طرف شاگرد فروشگاه حملهور شد.
این جوان 33 ساله با دیدن خنجر وحشتناک به سمت مغازه فرار کرد تا بتواند از چنگ مهاجم مسلح بگریزد اما جوان مهاجم فریادزنان او را تعقیب کرد و درون مغازه ضربهای هولناک بر گردن شاگرد 33 ساله فروشگاه وارد آورد.
شاهرگ گردن فرد مجروح بریدهشد و خون زیادی به درون مغازه و داخل خیابان ریخت. هر لحظه که خون بیشتری فواره میزد، جوان مجروح نیز بیحال میشد تا اینکه مهاجمان از محل گریختند و جوان مجروح به بیمارستان طالقانی مشهد انتقال یافت اما تلاش پزشکان برای نجات وی موثر واقع نشد و این جوان بیگناه بر اثر ضربه خنجری که شاهرگش را برید، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
با گزارش این حادثه وحشتناک به قاضی ویژه قتل عمد مشهد، بلافاصله تحقیقات قضایی در این باره آغاز شد و تعدادی از مهاجمان شناسایی شدند.
در همین حال و با صدور دستوری ویژه از سوی مقام قضایی، پرونده این جنایت خیابانی، به گروه ورزیدهای از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی سپرده شد و بدین ترتیب کارآگاهان با ورود به تاریکخانه این پرونده جنایی، موفق شدند ضارب اصلی را که جمال زارع فرزند ماشاءا... نام دارد شناسایی کنند اما بررسیها نشان داد که مهاجم مسلح به مکان نامعلومی گریختهاست بنابراین با دستور قاضی محمود عارفی راد (قاضی ویژه قتل عمد) تصویر بدون پوشش متهم در روزنامه خراسان منتشر شد تا کسانی که از مخفیگاه این متهم به قتل خطرناک اطلاعی دارند مراتب را به پلیس 110 یا شماره های 09363257468 یا 21825267 پلیس آگاهی اطلاع دهند.
منبع: روزنامه خراسان
345
این کجاش بدون پوششه؟