سارقین موتورسیکلت در مشهد دستگیر شدند/18 شاکی در پرونده گوشیقاپیهای خیابانی
فرمانده انتظامی مشهد گفت: تیمهای تجسس کلانتریهای 12 امام رضا(ع) و 25 خواجه ربیع مشهد در حال گشت زنی 2جوان 21و 22ساله که هر 2 سابقهدار بوده و به مواد مخدر اعتیاد دارند در حالی که مقابل چشمان مالکان موتورسیکلت مرتکب سرقت شده و قصد فرار داشتند را دستگیر کردند.
به گزارش مشهد فوری ، سرهنگ حسین دهقانپور اظهار کرد: تیمهای تجسس کلانتریهای 12 امام رضا(ع) و 25 خواجه ربیع مشهد در حال گشت زنی 2جوان 21و 22ساله که هر 2 سابقهدار بوده و به مواد مخدر اعتیاد دارند در حالی که مقابل چشمان مالکان موتورسیکلت مرتکب سرقت شده و قصد فرار داشتند را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی مشهد گفت: در این اقدام ضربتی 2موتورسیکلت مسروقه به مالکان تحویل داده شدند و تحقیقات از متهمان ادامه دارد.
وی از مالکان موتورسیکلتها خواست وسایل نقلیه خود را به وسایل بازدارنده سرقتها مجهز و در پارکینگهای مجاز پارک کنند.
18 شاکی در پرونده گوشی قاپیهای خیابانی
دهقانپور بیان کرد: تیمهای تجسس کلانتری 12امام رضا(ع)در اجرای مرحله دیگری از طرح تشدید مقابله با گوشی قاپیهای خیابانی و بررسی سرنخهای موجود 2 جوان 22ساله موتورسوار که به مواد مخدر اعتیاد دارند و از عاملان این سرقتها بودند را پس از کنترل و مراقبتهای پوششی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی مشهد افزود: با بررسیهای اولیه در این پرونده 18شاکی تاکنون شناسایی و تحقیقات پرونده با دستورات مقام قضایی ادامه دارد.
345
ارسال نظر