پرونده مرگ نوزاد 3 روزه تهرانی در دست بررسی است
رسیدگی به پرونده مرگ مشکوک نوزاد 3 روزه در تهران با شکایت پدر او در جریان رسیدگی قضایی قرار گرفت.
به گزارش مشهد فوری ، در حالی که در گواهی فوت نوزاد، علت فوت نارسایی حاد تنفسی متعاقب عفونت ریوی ناشی از آسپیراسیون عنوان شد، به دنبال شکایت پدر نوزاد کمیسیون پزشکی برای بررسی این شکایت تشکیل شد.
محسن سیفی، پدر نوزاد اظهار کرد: فرزندم 19 تیر ماه به دنیا آمد و نوزاد سالمی بود.18 ساعت بعد از تولدش او را به ان آی سی یو منتقل کردند.خواهر من کارمند اداری همان بیمارستانی بود که فرزندم آنجا متولد شد. وقتی دلیل انتقال فرزندم به ان آی سی یو را پرسیدم خواهرم گفت فرزندمان شیر نمیخورده و احتمال افت قند وجود داشت.بعد از من خواست به تصمیم پزشکان اعتماد کنم.من بارها دلیل اصلی علت انتقال فرزندم به ان آی سی یو را جویا شدم اما تا همین الان هم دلیل موجهی به من ارائه ندادهاند.
سیفی در ادامه گفت: کمیسیون پزشکی عقیده دارد آپگار (یا همان آبکار) نوزاد نرمال نبوده است.آپگار آزمایشی است که بعد از تولد از نوزاد می گیرند و همه پزشکان میگویند که اگر آپگار بین 7 تا 10 باشد نرمال است. از طرفی کمیسیون گفته که نوزاد به دلیل وضعیت نامناسب آپگار بلافاصله به ان آی سی یو منتقل شده که مدارک بیمارستان نشان میدهد که بعد از 18 ساعت منتقل شده است.
پدر این نوزاد پرستار بالای سر نوزاد ما خوابش برده بود و آسپیراسیون به دلیل برگشت شیر بوده است.اگر 2 دقیقه زودتر کسی به فرزندم مراقبت میکرد الان زنده بود.
رسیدگی به شکایت و ادعای پدر این نوزاد در مراجع قانونی در جریان است.
منبع: رکنا
345
ارسال نظر