شناسه خبر: ۱۳۷۰۷۱
لینک کوتاه کپی شد

سینماهای خراسان رضوی از نمایش فیلم در هنگام اذان منع شدند

رئیس اداره سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: سالنهای سینمایی در استان در ماه رمضان باید زمان نمایش فیلم را به گونه ای تنظیم کنند که تداخلی با زمان پخش اذان نداشته باشد.

سینماهای خراسان رضوی از نمایش فیلم در هنگام اذان منع شدند

به گزارش مشهد فوری ؛ سید حجت طباطبایی روز سه شنبه در گفت و گویی افزود: در ماه رمضان ساعات نمایش فیلم در سینماهای خراسان رضوی تغییری نکرده است اما در هنگام اذان از نمایش فیلم منع شده اند.
وی اضافه کرد: بلیت در سینماهای خراسان رضوی طی ماه رمضان و قبل از اذان مغرب و عشا با 50 درصد تخفیف و به صورت نیم بها عرضه می شود.
رئیس اداره سینمایی و سمعی بصری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: هشت سینما با 34 سالن و شش هزار و 600 صندلی در مشهد و 9 سینما با 21 سالن و چهار هزار و 100 صندلی در سایر شهرستان های خراسان رضوی وجود دارد.
طباطبایی افزود: امسال تغییربهای بلیت سینما در خراسان رضوی در حد اضافه شدن 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است و بهای بلیت تغییر محسوسی نسبت به سال گذشته نداشته است.

منبع: ایرنا

204

ارسال نظر