کمبود ۲۰۰۰ آتش نشان در مشهد
طبق استانداردهای موجود، در شهر مشهد به ۳۵۰۰ آتش نشان نیاز داریم که هم اینک، ۱۴۰۰ نیرو در این حوزه فعالیت می کنند.
به گزارش مشهد فوری ،مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: مجوز جذب ۶۰۰ نفر آتش نشان را به مشهد داده اند که بیشترین تعداد استخدامی در طول سال های اخیر بوده و این آمار در مقایسه با شهرهای دیگر بیشتر است، ضمن آن که برای تهران نیز مجوز حدود ۵۰۰ نفر صادر شده است.
امیر عزیزی با اشاره به این که استخدام نیروی آتش نشان از طرف وزارت کشور ابلاغ می شود، با اشاره به بازنشسته شدن ۸۰ آتش نشان مشهد تصریح کرد: روند جذب نیرو، چهار یا پنج ماه طول می کشد و با توجه به این که احتمالا در شش ماه اول امسال استخدامی داشته باشیم، آگهی و شرایط استخدام در سایت سازمان اعلام خواهد شد.
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد تصریح کرد: از نظر زیرساخت ها مشکلی نداریم و تا پایان امسال سه ایستگاه آتش نشانی اضافه می شود، دو ایستگاه نیز در دست مطالعه است و تا نیمه دوم سال ۹۹، پنج ایستگاه به ایستگاه های آتش نشانی مشهد افزوده می شود و مجموع ایستگاه ها به ۵۵ ایستگاه می رسد.
منبع: صداوسیما
159
با سلام عرض عدب میخاستم بپرسم ماها هم میتونیم استخدام بشیم چون از شهر های تبریز هستیم