شناسه خبر: ۱۴۰۶۶۵
لینک کوتاه کپی شد

اعتراض مجدد بانوان قلعه ساختمان به حضور «چَلُوها» در شهرک شهید رجایی

صبح امروز آخرین روز گردهمایی اعتراضی بانوان شهرک شهید رجایی که از روز شنبه در اعتراض به برخورد نکردن مطلوب مسؤولان با «چَلُوها» در مسجد جامع آغاز شده بود، برگزار شد.

اعتراض مجدد بانوان قلعه ساختمان به حضور «چَلُوها» در شهرک شهید رجایی

به گزارش مشهد فوری ،صبح امروز آخرین روز گردهمایی اعتراضی بانوان شهرک شهید رجایی که از روز شنبه در اعتراض به برخورد نکردن مطلوب مسؤولان با «چَلُوها» در مسجد جامع آغاز شده بود، برگزار شد.

این مراسم که تعداد زیادی از بانوان شهرک رجائی حضور داشتند با قرائت ادعیه و توسل به ائمه(ع) آغاز شد، گویی این مردم خسته و ناامید از اعتراض و تحصن و جواب‌های غیرمسؤولانه مسؤولان شهری و استانی، این بار تصمیم گرفته بودند صدای اعتراض خود را به خدا برسانند.

جمعیت افراد فاقد هویت بیش از ۱۰ هزار نفر است

شاید ندانی، اما سال‌ها است که این شهرک شلوغ و پرتردد، میزبان مهمانان ناخوانده‌ای است که حالا دیگر خود را ایرانی می‌دانند، طبق اطلاع منابع آگاه محلی، بیش از ۲ هزار خانوار (حداقل ۵ نفری) از جمعیت ۲۸۰ هزار نفری شهرک (که فارس، بلوچ و افغانستانی هستند)، «چَلُوها» یا همان مهاجرانی هستند که حدود ۳۰ یا ۴۰ سال پیش به‌صورت غیرقانونی از پاکستان و افغانستان وارد ایران شدند، این افراد که در سال‌های اول ورودشان به‌کشور دست‌فروشی و نوازندگی می‌کردند به‌تدریج به‌خرید و فروش مواد مخدر و سلاح روی آوردند و حالا تبدیل به‌معضلی برای ساکنان ایرانی و اصیل این منطقه شدند.

امام جماعت مسجد جامع شهرک رجایی در حاشیه این مراسم گفت: این چندمین گردهمایی درراستای درخواست تعیین تکلیف «چَلُوها» از مسؤولان است که در این محل انجام می‌شود، البته با توجه به اهمیت موضوع مکاتبات زیادی هم با دستگاه‌های مرتبط داشته‌ایم.

حجت‌الاسلام محمد محبت شریفی با بیان اینکه حضور پرآسیب «چَلُوها» در این شهرک، عرصه را برای مردم تنگ کرده است، اظهار کرد: بیشتر این بانوان که هفته جاری در این مراسم شرکت کرده‌اند، مادرانی هستند که فرزندانشان از حضور این افراد بی‌هویت دچار آسیب‌هایی مانند اعتیاد شده‌اند.

وی افزود: آخرین پاسخی که از فرمانداری مشهد دریافت کرده‌ایم در زمان سرپرستی حیدر خوش‌نیت، قول مساعد برای تعیین تکلیف «چَلُوها» در آینده‌ای نزدیک بود که محقق نشد و اکنون امیدواریم فرماندار مشهد نسبت به حل وین معضل توجه ویژه‌ای داشته باشند.

امام جماعت مسجد جامع با بیان اینکه بعضی مسؤولان اظهار کرده‌اند این یک معضل فرااستانی و ملی است و باید در تهران تصمیم‌گیری شود، ادامه داد: «چَلُوها» هویتی غیرایرانی دارند، اما خودشان مدعی هستند جزو بلوچ‌های ایران هستند و در ظاهر با لباس بلوچی رفت و آمد می‌کنند، این افراد شغل مشخصی ندارند و از طریق خرید و قروش مواد مخدر، سلاح، قاچاق و فساد اخلاقی، درگیری‌های مسلحانه زندگی می‌گذرانند.

محبت شریفی ادامه داد: مردم و علمای اهل تسنن هم در این منطقه از حضور این افراد خلافکار که خود را سنی معرفی می‌کنند، ناراضی هستند.

وی گفت: مراجع مرتبط مانند دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اقداماتی کرده‌اند که منکر آن نیستیم، اما اولا مقطعی بوده است و از طرفی چون با نگاه کارشناسانه نبوده سبب پخش و کسترش این معضل در کل منطقه شده، به این صورت که منازل این افراد را که بیشتر در حر ۱۳ و ۱۹ است را پلمب کردند و انشعابات آب و برق و گازشان را قطع کردند، این سبب شد «چَلُوهای» خلافکار در کل منطقه پخش شوند.

محبت شریفی ادامه داد: این موضوع با یک تصمیم منطقی کنترل می‌شود که تدبیر آن بر عهده نهادهای مربوطه است.

یک طلبه اهل تسنن هم ضمن اظهار تاسف از حضور «چَلُوها» در شهرک شهید رجایی و اعمال تبهکارانه‌ای که مرتکب می‌شوند، گفت: اعمال خلاف این افراد مانند خرید و فروش مواد مخدر و سلاح و اعمالی از این دست، از نظر هر مذهب و شریعتی مردود است.

مصطفی تیموری ادامه داد: این افراد از سوی هیچ فرقه و مذهبی حمایت نمی‌شوند، باید مسؤولان هر چه زودتر نسبت به تعیین هویت این افراد اقدام کنند و بعد از آن برای چگونگی حضور یا اخراجشان چاره‌اندیشی شود، چراکه وجود آنها امنیت و آسایش مردم منطقه را مختل کرده است.

خبرنگار فارس در ادامه همچنین با جمعی از زنان حاضر در مراسم هم گفت‌وگو کرد.

یکی از حاضران در این مراسم گفت: این جا منطقه خوبی است که به خاطر حضور «چَلُوها» دچار مشکل شده، به طوری که به هر کسی در مشهد بگوییم ما در منطقه ساختمان ساکن هستیم فکر می‌کنند همه مردم این منطقه خلافکار و مواد فروش هستند، در حالی که واقعا اینطور نیست، در این منطقه خانواده‌های شهدا، فرهنگیان و افراد فرهیخته زیادی دارد.

صحبت با سایر مادران پیر و جوانی که در این مراسم حضور داشتند حاکی از ترس و نگرانی رشد جگرگوشه‌های‌شان در این محیط و در کنار این افراد بود.

در پایان این مراسم بیانیه‌ای خطاب به مسؤولان اجرایی خراسان رضوی صادر شد.

منبع: فارس

159

ارسال نظر