شناسه خبر: ۱۴۶۵۷۶
لینک کوتاه کپی شد

پدیده کابل دزدی و قطع تلفن ثابت در مشهد !

چند وقتی است که مخاطبان اخبار مشهد از پدیده کابل دزدی و در پی آن قطع تلفن ثابتشان برای مدتی طولانی گلایه می‌کنند.

پدیده کابل دزدی و قطع تلفن ثابت در مشهد !

حسن‌پور، روابط عمومی مخابرات منطقه خراسان رضوی در گفت‌وگو با مشهد فوری اظهار کرد: متاسفانه چند وقتی است پدیده شوم سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی را در استان شاهد هستیم که باعث قطع ارتباطات مشترکین محترم می‌شود.
وی افزود: بعضی از سرقت‌ها در ظاهر دو متر یا سه متر کابل بیشتر نیست ولی این نقص ایجاد شده به سرعت قابل ترمیم نیست و لازم است تا "کافو" آسفالت شکافته شود و همین هم می‌طلبد تا مجوز شهرداری اخذ شود، رفع نقص زمانبر است.
روابط عمومی مخابرات منطقه خراسان رضوی تصریح کرد: در خصوص سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی جلسات مختلفی با نیروی انتظامی برگزار شده که امیدواریم‌ شاهد کاهش این پدیده باشیم.

منبع: مشهد فوری

196

ارسال نظر