سارقان "کابلهای تلفن" را نشانه رفتهاند/ مخابرات: ۳ بار به فرماندار نامه زدیم
سرقت کابلهای تلفن ماجرای دنبالهداری است که اخیرا میان سارقان باب شده و امان مردم مشهد را بریده است.
به گزارش مشهدفوری، دزدیدن کابلهای تلفن معضل جدیدی است که سارقان مشهدی اخیرا به آن متوسل شده تا با رسیدن به هدف خود، کار و کاسبی عدهای دیگر از همشهریان را لنگ کنند. این سوژهای است که از سوی مخاطبان به دست ما رسیده است و پیگیر ماجرا شدیم.
یکی از مخاطبان در گفتوگو با مشهدفوری گفت: تلفن کسبه و مردم محله خواجه ربیع طی ۱۰ روز گذشته به خاطر دزدیده شدن جعبه تقسیمهای تلفن قطع شده است و به همین دلیل ما امکان استفاده از کارتخوان را نداریم که در نهایت منجر به سرگردانی مشتریها شده است.
ماجرای ادامه دار سرقت کابلهای تلفن در مشهد
یکی دیگر از مخاطبان که ساکن شهرک شهید رجایی است در گفتوگو با مشهدفوری با بیان اینکه ️تقریبا ۶ ماه از دزدیده شدن کابل تلفن شهرک شهید رجایی خیابان موعود گذشته است، تصریح کرد: برای رفع مشکل پیگیری کردیم اما جواب سر بالا میدهند.
گلایه از عدم پاسخگویی برای جعبه تقسیم مخابرات محله خواجه ربیع خیابان یوسفزاده کوچه اول سمت راست نیز که ️۲ ماه پیش به سرقت رفته است دیگر مسئلهای است که از سوی مخاطبان به مشهدفوری گزارش داده شده است.
یک مخاطب دیگر نیز که ️حدود ۱۰ روز پیش کابلهای تلفن محل سکونتش در معلم ۷۵ به سرقت رفته، به مشهدفوری گفت: چندین مرتبه با مخابرات تماس گرفتیم اما متاسفانه پاسخ درستی دریافت نکردیم.
مخاطب دیگری هم به مشهدفوری گفت: ️"در بلوار اندیشه۷۹و۸۳ حدود۵۰متر کابل تلفن دزدیده شده است، یک ماه است پیگیری میکنیم بهانه نداشتن کابل را میگیرند. ۴ خط تلفن فروشگاه من قطع است و به مشکل خوردم."
بیشتر قطعیهای تلفن در مشهد به علت سرقت تجهیزات مخابراتی است
مشهدفوری پاسخ این مشکلات را از مدیرروابط عمومی مخابرات منطقه خراسان رضوی پیگیری کرده است.
عیسی حسنپور با بیان اینکه تا کنون ۳ نامه مفصل به فرمانداری ارسال کردیم، گفت: بیشتر قطعیهای تلفن در مشهد به علت سرقت تجهیزات مخابراتی است.
وی در خصوص ترمیم، تجهیز و بازسازی اینطور توضیح داد: ترمیم یا تجهیز و بازسازی نیاز به مجوز و همکاری دیگر سازمانها ازجمله شهرداری، فرمانداری، نیروی انتظامی و... دارد و حتی در صورت تامین منابع مالی و مصالح، مرمت آن به بیش از یک ماه زمان نیاز دارد.
حسنپور ضمن درخواست از شهروندان برای اعلام هرگونه مورد مشکوک به پلیس ۱۱۰، خاطرنشان کرد: در شهرستانها از شورای محل و دهیاران درخواست میشود همکاری مضاعفی را در این خصوص با ما داشته باشند و برای هرگونه اقدام مخابراتی کارت شناسایی معتبر از افراد مطالبه شود.
انتهای پیام/
منبع: مشهد فوری
316
مخابرات مشهد الان داره تلفن کسانی که ماه 7 پارسال قطع تلفن داشتند از این بابت را نصب می کند.