کاهش ۵ درجهای دمای هوای خراسان رضوی در روزهای آینده
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسانرضوی گفت: طی روزهای آینده در خراسان رضوی و مشهد با کاهش دما و رگبارهای پراکنده مواجه هستیم.
به گزارش مشهدفوری، مرتضی اثمری اظهار کرد: از فردا نهم شهریور ماه با تقویت سامانه ناپایدار جوی، در برخی نواحی استان و به ویژه در نیمه شمالی با افزایش سرعت وزش باد، ابرناکی و بارشهای رگباری مواجه خواهیم بود.
وی ادامه داد: بر این اساس دمای هوا تا حدود پنج درجه کاهش مییابد.
کارشناس مرکز پیشبین اداره کل هواشناسی خراسانرضوی گفت: حداکثر دمای هوای امروز مشهد به ۳۲ درجه سلسیوس میرسد که این میزان فردا به ۳۰ درجه و روز دوشنبه به ۲۷ درجه کاهش مییابد.
اثمری افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته قوچان با هفت درجه بالای صفر و داورزن با ۳۳ درجه بالای صفر به ترتیب خنکترین و گرمترین شهر استان بودهاند.
وی اضافه کرد: بیشترین سرعت وزش باد در ۲۴ ساعت گذشته نیز مربوط به تایباد با ۵۰ کیلومتر در ساعت بوده است.
منبع: ایرنا
316
ارسال نظر