شناسه خبر: ۱۴۸۴۸۲
لینک کوتاه کپی شد

برج آرمیتاژ گلشن هم پایان کار ندارد/ وضعیت بحرانی ایمنی در ۶۰ هزار سوئیت اقامتی مشهد

معاون آموزشی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: پروژه برج آرمیتاژ گلشن هنوز پایان کار ندارد و در پروژه برج اداری و تجاری گوهرشاد باید اقداماتی را جهت بروزرسانی انجام دهد.

برج آرمیتاژ گلشن هم پایان کار ندارد/ وضعیت بحرانی ایمنی در ۶۰ هزار سوئیت اقامتی مشهد

محمد جواد حیدری در گفت‌وگو با مشهد فوری در خصوص برج‌های آرمیتاژ گلشن و پروژه اداری و تجاری گوهرشاد اظهار کرد: پروژه برج آرمیتاژ گلشن هنوز پایان کار ندارد و پروژه برج اداری و تجاری گوهرشاد باید اقداماتی را برای بروزرسانی انجام دهد.

معاون آموزشی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با بیان اینکه طبقه بالای بازار گوهرشاد درمانگاه شرکت نفت است و اجازه بازدید دادند، افزود: خود بازار گوهر شاد قدیمی است و باید سیستم‌های آن بروزرسانی شود.

وی گفت: در بازدید میدانی از ۱۷۰ مجتمع از نظر ایمنی، نواقص‌ این مجتمع‌ها را اعلام کردیم و کسانی که به رفع این نواقص اقدام نکنند اسامی آنها را به رسانه‌ها اطلاع می‌دهیم، ولی وضعیت این دو پروژه درحال پیگیری است و وضعیت حادی ندارند که اعلام کنیم.

حیدری گفت: یکی‌ از بحث‌های اصلی در پایان کار این است که در صورت داشتن پایان کار، اسنادی ارائه را بدهند، برخی از مجتمع‌ها شفاهی می‌گویند پایان کار دارند اما با آوردن اسنادی هم که با پیگیری‌های شهرداری صورت می‌گیرد متوجه نداشتن پایان‌کار آنها می‌شویم.

معاون آموزشی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: هتل‌های جدید و در حال ساخت با کد نوسازی که دارند از طریق فرایند شهرسازی در مناطق به آتش نشانی ارجاع داده می‌شود اما هتل‌های قدیمی که مشکل دارند وقتی تائیدیه می‌گیرند سیستم اعلام اطفای حریق آنها بروز نمی‌شوند، که طبق ماده ۲۲ مقررات ملی تیم نگهداری و تعمیرات قرارداد دارد که این موارد را کنترل کنند.

وی در پاسخ به این سوال که چند درصد از هتل‌های مشهد مشکل جدی ایمنی دارند، گفت: هنوز هتل‌ها در وضعیت جدی و بحرانی قرار نگرفته و تحت کنترل هستند و تقریبا شرایط شان مطلوب است. فقط ۶ بازار قدیمی در وضعیت بحرانی هستند.

حیدری ادامه داد: در بحث‌های اقامتی و ۶۰ هزار سوئیتی که در کوچه و پس کوچه‌های سطح شهر به طور موقت به زوار واگذار می‌شود وضعیت بحرانی است، اما هتل‌های چهار و پنج ستاره وضعیت ایمنی تقریبا مطلوب تری دارند.

معاون آموزشی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد بیان کرد: در اتحادیه هتل داران چند مورد وجود دارد که اتحادیه هتل‌داران درحال پیگیری و خواستار شناسنامه دار کردن آنها است که اگر انجام شود طبیعتاً اتفاقات و هماهنگی‌های خوبی اتفاق خواهد افتاد.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای مرداد ماه سال جاری با حضور قوه‌ قضاییه برای اماکن پرخطر با حساسیت خاصی شروع به کار کردیم تا در کاهش مشکلی ایمنی، از مدیریت نظارتی خارج و اجرایی شود.

حیدری افزود: تلاش بر این است که با کمک ارگان‌های مرتبط سازمان نظام مهندسی مثل اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، اداره کل راه شهرسازی، شهرداری مناطق و سازمان آتش نشانی در بازدیدهایی از مجتمع‌ها برخی ضوابط ایمنی را اخطار بدهیم.

معاون آموزشی و پیشگیری سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد در خصوص تعدادی از پروژه‌هایی که به اخطارها بی‌توجه بوده و ضوابط ایمنی را رعایت نکرده‌اند، یادآورشد: در صورت عدم مراجعه با دستور دستگاه قضایی به این پروژه‌ها رسیدگی می‌شود.

منبع: مشهد فوری

315

ارسال نظر