آسمان خراسان رضوی با بارشهای پراکنده باران همراه خواهد بود
کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارشهای رگباری و پراکنده باران در مناطق مختلف استان به طور متناوب تا پایان هفته جاری ادامه خواهد یافت.
به گزارش مشهد فوری ، زهرا آهنگرزاده اظهار کرد: بارشهای رگباری و پراکنده باران در مناطق مختلف استان به طور متناوب تا پایان هفته جاری ادامه خواهد یافت.
کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی افزود: بیشتر مناطق خراسان رضوی برای امروز تحت تاثیر سامانه ناپایدار جوی همراه با رعد و برق، بارشهای پراکنده و رگباری باران هستند که این بارشها تا صبح چهارشنبه هفته جاری ادامه دارد.
وی بیان کرد: طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری آسمانی صاف بر خراسان رضوی حاکم خواهد بود و از پنجشنبه شب همراه با افزایش ابرناکی و وزش باد در نوار شرقی، احتمال بارش باران نیز در استان پیشبینی میشود.
آهنگرزاده با اشاره به کاهش محسوس دمای هوای مناطق مختلف استان در روز جمعه، گفت: بیشینه دمای امروز مشهد ۱۸ درجه سلسیوس پیشبینی شده است که نسبت به دیروز ثابت بوده و تا روز پنجشنبه نیز تغییر محسوسی نخواهد داشت.
کارشناس مرکز پیشبینی ادارهکل هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: برای روز جمعه هفته جاری بیشینه دمای مشهد به میزان ۷ تا ۸ درجه نسبت به امروز کاهش خواهد داشت.
قوچان با کمینه دمای صفر درجه سلسیوس و تایباد با بیشینه دمای ۲۳ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرستانهای خراسان رضوی در ۲۴ ساعت گذشته بودهاند.
بیشترین شدت وزش باد نیز طی این مدت در شهرستان بجستان با سرعت ۵۰ کیلومتر در ساعت گزارش شده است.
منبع: ایرنا
345
ارسال نظر