شناسه خبر: ۱۶۱۰۴۵
لینک کوتاه کپی شد

آغاز مسابقات ورزشی فرهنگیان سراسر کشور در مشهد

مسابقات ورزشی فرهنگیان سراسر کشور به میزبانی خراسان رضوی یادواره شهیدابراهیم هادی آغازشد.

آغاز مسابقات ورزشی فرهنگیان سراسر کشور در مشهد

معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش وپرورش خراسان رضوی با اشاره به برگزاری مسابقات ورزشی در استان گفت: مسابقات فرهنگی ورزشی فرهنگیان درخراسان رضوی با 10 رشته خواهران وبرادران معلم درطول سال تحصیلی برگزارشد که مجموع شرکت کنندگان 14هزارو 672نفربودند.

صفدر سلطانی اضافه کرد: خراسان رضوی در رشته های تنیس ،بسکتبال وبدمینتون؛ آذربایجان غربی دررشته والیبال ورشته فوتسال در استان‌های کرمان واصفهان برگزار می‌شود همچنین خواهران فرهنگی نیز دراستان فارس و آذربایجان شرقی رقابت می‌کنند و حدود 85 نفر از برترین‌ها ،به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد.

وی تاکیدکرد: سال گذشته این مسابقات را در 42 رشته برگزار کردیم که دختران در 20 و پسران در 22 رشته شرکت کردند که با حضور 10 هزار و 400 نفر برگزار شد که 34تیم از 42تیم به مسابقه کشوری اعزام می‌شوند ،امسال نیز از 34تیم اعزامی به مسابقات نهایی 430 ورزشکار فرهنگی در استان های خراسان رضوی،کرمان،آذربایجان شرقی،اردبیل ،کهکیلویه وبویراحمد و پاکستان به رقابت می‌پردازند.

معاون تربیت بدنی وسلامت آموزش وپرورش خراسان رضوی درپاسخ به سوال خبرنگاران گفت: در خصوص فضاهای ورزشی دانش آموزی وعده‌ای داده بودیم که 342 فضا در سال 1400 را به 491فضا تبدیل کردیم که مجموعا 149 فضای ورزشی در یک سال اخیر افزایش داشته که اکثرا بحث احداث چمن مصنوعی بوده اس؛ باافزایش این تعداد،سرانه ورزشی از 38 صدم مترمربع به 42صدم مترمربع ،در 15 ماه گذشته درسطح استان رسیده است و 44 صدم افزایش یافته است.

سلطانی گفت: افزایش سرانه ورزش دانش آموزی بسیار سخت است با توجه به یک میلیون و چهارصد دانش آموزی که در خراسان رضوی تحصیل می‌کنند و سالانه افزایش دانش آموز داریم اما با قوت جلو می‌رویم ،لذا بیش از 50درصد اعتبارات احداث 149 فضا توسط خیرین و اولیا صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: 440 پایگاه ورزشی درحوزه اوقات فراغت داریم وحدود 190 هزار دانش آموز ثبت شده در رشته تربیت بدنی خراسان رضوی داریم.

منبع: مشهد فوری

368

ارسال نظر