شناسه خبر: ۸۷۰۷۲
لینک کوتاه کپی شد

2100 معتاد خیابانی در مراکز سرپناهی مشهد اقامت کردند

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در طول یک هفته اخیر دوو هزار و 100 معتاد خیابانی شبها در مراکز سرپناهی بهزیستی در کلانشهر مشهد اسکان داده شده اند.

2100 معتاد خیابانی در مراکز سرپناهی مشهد اقامت کردند

به گزارش مشهد فوری ، مسعود هنربخش اظهارداشت: شش مرکز سرپناهی شامل چهار مرکز ویژه مردان و دو مرکز ویژه زنان در محدوده سکونتگاههای غیررسمی و حاشیه شهر مشهد فعالند تا به معتادان خیابانی و متجاهر خدمات ارائه دهند.

وی ادامه داد: در هر مرکز سرپناهی مردان هر شب تا 60 نفر و در مراکز زنان 30 نفر به صورت شبانه پذیرش می شوند.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: مراکز سرپناهی از ساعت 15 هر روز معتادان را پذیرش و با ارائه خدمات خوابگاهی تا هشت صبح فردای همان روز میزبان آنان هستند.

وی افزود: ارائه خدمات به معتادان صرفا با مراجعه اختیاری آنان به مراکز سرپناهی صورت می گیرد. معتادان خیابانی و متجاهری که توسط نیروی انتظامی جمع آوری می شوند به 'گرمخانه های شهرداری' هدایت می شوند به این دلیل که همه خدمات کاهش آسیب بر مبنای تقاضای افراد ارائه می گردد.

او گفت: ارائه خدمات مددکاری، غذای گرم، امکانات استحمام و بهداشتی از جمله خدماتی است که به این افراد ارائه می شود.

159

ارسال نظر