قطار مسافری شیراز - مشهد روزانه میشود
غلامحسین ولدی، مدیر کل راهآهن فارس ضمن اعلام همه روزه شدن قطار شیراز – مشهد، از توجه به درخواست های مردمی در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان از خدمات ریلی مسافری خبر داد.
به گزارش مشهد فوری ،با اضافه شدن یک رام قطار VIP رجا به ناوگان ریلی استان فارس، امکان سفر روزانه از شیراز به مشهد و بالعکس از 18 اردیبهشت ماه سال جاری برقرار خواهد شد. گفتنی است این قطار با نام تجاری 4 تخته سپهر در این مسیر فعالیت می کند.
قطار ویژه سپهر از جمله قطارهای با کیفیت رجا است که در رده کلاسی A دسته بندی می شود و قادر به تامین امنیت و آسایش مسافران است. پیش از اضافه شدن این قطار به مسیر ریلی شیراز - مشهد، حرکت قطارهای مسافری در این خط ریلی یک روز در میان صورت می گرفت و از این پس روزانه خواهد شد. بدین ترتیب دو قطار 4 تخته پلور سبز رجا و 4 تخته ویژه سپهر یک روز در میان در این مسیر تردد می کنند تا نیاز مسافران را در این زمینه مرتفع سازند.
به گفته مدیر کل راه آهن فارس حرکت این قطار از مبدا شیراز در ساعت 14:10 و برگشت آن از مشهد در ساعت 8:45 صورت می پذیرد. همچنین قیمت بلیط قطار در این مسیر ریلی به شکل شناور بوده و نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است.
ولدی در ادامه از افزایش یک رام قطار چهار تخته البرز در مسیر شیراز - تهران خبر داد. این قطار 360 نفر ظرفیت دارد و به صورت یک روز در میان در ساعت 19:10 از مبدا شیراز به سمت تهران حرکت کرده و ساعت 18:05 دقیقه به سمت شیراز باز می گردد.
البته قطارهای البرز در کنار قطارهای رجا و نورالرضا در این مسیر فعالیت می کنند که ساعت حرکت آنها از شیراز به سمت تهران 17:15 و از مبدا تهران در ساعت 16:10 می باشد.
بر اساس صحبت های مدیر کل راهآهن فارس، این استان آمادگی ارائه خدمات به صورت بلیط های گروهی همراه با تخفیفات مناسب را نیز دارد.
159
ارسال نظر