شناسه خبر: ۱۵۴۰۱۲
لینک کوتاه کپی شد

هم‌اکنون ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۰۴ نفر در استان خراسان رضوی سهام عدالت دارند

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۰۴ نفر در این استان سهام عدالت دارند که یک میلیون و ۴۵۹ هزار و ۵۶۲ نفر از این تعداد در مشهد هستند.

هم‌اکنون ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۰۴ نفر در استان خراسان رضوی سهام عدالت دارند

به گزارش مشهد فوری ، حسین امیررحیمی اظهار کرد: هم‌اکنون ۳ میلیون و ۹۸۴ هزار و ۴۰۴ نفر در این استان سهام عدالت دارند که یک میلیون و ۴۵۹ هزار و ۵۶۲ نفر از این تعداد در مشهد هستند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: از کل شمار سهامداران عدالت در استان خراسان رضوی یک میلیون و ۲۶۸ هزار و ۲۰۰ نفر روش مستقیم و بقیه که تعدادشان ۲ میلیون و ۷۱۶ هزار و ۲۰۴ نفر است روش غیرمستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کرده‌اند.

وی با بیان این که تفاوت روش مستقیم و غیرمستقیم تنها در ارتباط با نحوه مدیریت سهام است ادامه داد: در روش مستقیم هم مدیریت و هم مالکیت از آن سهامدار است ولی در روش غیرمستقیم مالکیت همچنان در اختیار سهامدار، ولی مدیریت آن با شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان است.

امیررحیمی گفت:کسانی که روش مستقیم را انتخاب نمودند برای اینکه بتوانند در انتخاب اعضای هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان شرکت نمایند و به فرد مورد نظر رای بدهند باید حتماً در سامانه سجام ثبت‌نام نموده و همچنین احراز هویت شده باشند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: انتخابات اعضای هیات مدیره شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت استان در ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد که اطلاعیه آن در روزنامه درج می‌شود.

در راستای اجرای فصل ششم قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی به ‌منظور گسترش مالکیت عمومی و تامین عدالت اجتماعی، طرح توزیع سهام عدالت از سال ۱۳۸۵ اجرایی شد و تعداد ۴۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۱۹۳ نفر مشمول طرح در کشور طی ۱۸ مرحله شناسایی و ثبت نام قطعی شدند.

وی ادامه داد: تمام یا بخشی از سهام متعلق به دولت در ۶۰ شرکت سرمایه‌پذیر به طرح سهام عدالت تخصیص یافته است.

منبع: ایرنا

325

ارسال نظر