شناسه خبر: ۹۷۷۲۱
لینک کوتاه کپی شد

رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه داران و اتومبیل داران مشهد خبرداد:

خرید و فروش برخی خودروها در سایت ها غیر واقعی است/ مرم سرشان کلاه نرود

رئیس اتحادیه صنف نمایشگاه داران و اتومبیل داران مشهد گفت: متاسفانه شکایات زیادی از خرید و فروش خودرو از طریق سایت ها به دست ما می رسد

خرید و فروش برخی خودروها در سایت ها غیر واقعی است/ مرم سرشان کلاه نرود

حمیدرضا حیدری در گفت و گو با مشهد فوری در خصوص خرید و فروش اتومبیل نو و یا دست دو از طریق سایت ها اظهار داشت: تعداد زیادی شکایات در حوزه خرید مردم از سایت ها داشته ایم.

وی ادامه داد: خریداران و یا فروشندگان ماشین های نو و یا دست دوم که از طریق سایت ها اقدام می کنند باید دقت بسیار زیادی داشته باشند.

حیدری بیان کرد: باید از سایت هایی که اقدام به خرید و فروش خودرو می کنند با دقت بالایی خرید کرد و شهروندان در صورتی که به مشکل خوردند باید به مراجع قضایی مراجعه کنند.

وی با بیان این که تعداد زیادی شکایات داریم از طریق همین سایت ها به دست ما رسیده است افزود: متاسفانه برخی فروش ها در این سایت ها غیرواقع است.

وی تصریح کرد: این سایت مجوز سایت دارند اما کالاهایی که مثل خوردو تخصصی است و در این سایت ها به فروش می رسد خود مردم باید دقت داشته باشند.

وی ادامه داد: بهتر است مردم اطلاعات لازم را از این سایت ها اخذ اما برای معامله به یک واحد صنفی مجوز و پروانه دار مراجعه کنند تا اسناد با خودرو مطابقت شود و سپس اقدام به خرید و یا فروش کنند.

خبرنگار: آوا جاودانی

160

ارسال نظر