شناسه خبر: ۱۴۰۳۰۴
لینک کوتاه کپی شد

مسابقات چند جانبه موتورسواری در مشهد برگزار شد

مسابقات چند جانبه موتورسواری سرعت روز جمعه در پیست مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) مشهد برگزار شد.

مسابقات چند جانبه موتورسواری در مشهد برگزار شد

به گزارش مشهد فوری ، سرپرست هیأت موتور سواری و اتومبیلرانی خراسان رضوی در خصوص این مسابقات گفت: ٢٦ موتورسوار از استان‌های خراسان رضوی، اصفهان، تهران، گلستان و مازندران در مسابقه چند جانبه موتور سرعت در کلاسهای ١٢٥، ٦٠٠، ١٠٠٠ مینی جی پی و استریت با هم به رقابت پرداختند.

مهدی سلاطین افزود: در پایان این مسابقات در کلاس ١٢٥سی. سی سیدحسن برومند از خراسان رضوی بر سکوی نخست ایستاد و یاسین سینه سپر و ابراهیم کلبادی از مازندران دوم و سوم شدند.

او اضافه کرد: در کلاس ۶۰۰ سی. سی هم مهدی نعیمی، امیرحسین علیشاهی و سید سعید برومند از خراسان رضوی مقام‌های برتر را از آن خود کردند.

سرپرست هیأت موتور سواری و اتوموبیل رانی خراسان رضوی گفت: در کلاس هزار سی. سی هم موتور سواران خراسان رضوی با نامهای ابراهیم مدرسی، مصطفی حیدری و سجاد سلطانی بر روی سکو قرار گرفتند.

سلاطین افزود: در کلاس مینی جی پی هم ساسان اکبری از تهران قهرمان شد و سید حسین برومند از خراسان رضوی به مقام دوم دست یافت و سامان صفایی از اصفهان سوم شد.

وی اضافه کرد: در کلاس استریت هم محسن مرگن از تهران مقام نخست را کسب کرد و حسین شیخ بهایی و سید حسین برومند از خراسان رضوی به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را از آن خود کردند.

منبع: ایرنا

251

ارسال نظر