شناسه خبر: ۱۵۴۸۴۴
لینک کوتاه کپی شد

قهرمان مسابقات دوومیدانی بانوان کشوری خراسان رضوی شد

رقابت‌های کشوری دوومیدانی بانوان، گرامیداشت استاد علی باغبان‌باشی، شامگاه جمعه با قهرمانی خراسان رضوی در مشهد به پایان رسید.

قهرمان مسابقات دوومیدانی بانوان کشوری خراسان رضوی شد

به گزارش مشهدفوری، رقابت‌های کشوری دوومیدانی بانوان، گرامیداشت استاد علی باغبان‌باشی، شامگاه جمعه با قهرمانی خراسان رضوی در مشهد به پایان رسید.

این رقابت ها ١٩ و ٢٠ فروردین ماه در ورزشگاه امام رضا (ع) با حضور حدود ۲۰۰ دونده و ٣٠ تیم از سراسر کشور برگزار شد.

در پایان این مسابقات، خراسان رضوی با کسب ٦ نشان طلا، ٤ نشان نقره و ٢ نشان برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد.

تهران نیز با کسب ٥ نشان طلا، ٢ نشان نقره و یک نشان برنز، نایب قهرمان شد و تیم اصفهان با کسب ٢ نشان طلا، ٢ نقره و ٢ برنز بر سکوی سوم ایستاد.

مسابقات کشوری دوومیدانی بانوان ایران با رده بندی یک تا ۱۰ در پیست دوومیدانی ورزشگاه امام رضا(ع) برگزار شد.

منبع: ایرنا

325

  • جلیل ارسالی در

    این چه تیتریه؟خودتون میتونید بخونید؟

ارسال نظر