شناسه خبر: ۱۵۸۳۹۹
لینک کوتاه کپی شد

8 هیات ورزشی خراسان رضوی همچنان با سرپرست اداره می‌شوند

معاون امور ورزشی اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: از میان ۵۰ هیات ورزشی این استان هشت هیات، همچنان با سرپرست اداره می‌شوند.

8 هیات ورزشی خراسان رضوی همچنان با سرپرست اداره می‌شوند

به گزارش مشهد فوری ، جبار قوچان‌نژاد اظهار کرد: از میان ۵۰ هیات ورزشی این استان هشت هیات، همچنان با سرپرست اداره می‌شوند.

معاون امور ورزشی اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی افزود: هیات‌های ورزشی هاکی، دو و میدانی، جودو، انجمن‌های ورزشی، کاراته، کشتی پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای، ورزش سه‌گانه و کبدی اکنون فاقد رییس هستند و امور آن‌ها توسط سرپرست تمشیت می‌شود.

وی گفت: طبق قانون، فعالیت هیات‌های ورزشی با سرپرستی بیش از ۶ ماه مجاز نیست و بر این اساس اکنون روند تعیین رییس برای هیات‌های یاد شده در مرحله استعلام حراست است که به محض دریافت پاسخ استعلام، با فدراسیون‌ها برای برگزاری مجمع انتخاباتی هیات‌ها اقدام خواهد شد.

منبع: ایرنا

345

ارسال نظر