شناسه خبر: ۶۵۲۹۱
لینک کوتاه کپی شد

انتصاب رییس جدید هیات جودو مشهد

با حضور مدیران اداره کل ورزش و جوانان و رییس هیات جودو، جوجیتسو و کوراش استان خراسان رضوی، رییس جدید هیات جودوی مشهد انتخاب و معرفی شد.

انتصاب رییس جدید هیات جودو مشهد

به گزارش سایت مشهد فوری ، سید جواد رضویان به عنوان رییس جدید هیات جودو، جوجیتسو و کوراش مشهد انتخاب شد. در این جلسه که با حضور صالح‌نژاد، رییس اداره ورزش و جوانان مشهد برگزار شد، محمودی، رییس هیات استان به همراه دبیر و برخی روسای کمیته‌ها نیز حضور داشتند.

پیش از رضویان، رییس جدید هیات جودو مشهد، عظیم احمدی از مهر 94 در این پست حضور داشت و تودیع وی پس از گذشت تنها 2 سال نشان می‌دهد که هیات جودوی استان نظر چندان مثبتی بر عملکرد وی نداشته‌است.

مشهد و خراسان رضوی یکی از پایگاه‌های اصلی و قهرمان‌پرور رشته‌های جودو، جوجیتسو، کوراش و دفاع شخصی کشور است و تاکنون ملی پوشان زیادی از آن به تیم های رده های سنی مختلف کشور راه یافته‌اند. حال باید منتظر ماند و دید که در نهایت با حضور رضویان آیا اتفاق خوبی برای این رشته ورزشی در مشهد رخ خواهدداد یا نه؟

انتهای پیام

22

ارسال نظر