شناسه خبر: ۸۸۸۲۹
لینک کوتاه کپی شد

خراسان‌رضوی بر سکوی سوم المپیاد دوومیدانی کشور ایستاد

در پایان المپیاد استعدادهای برتر دو و میدانی در مجموع دو بخش پسران و دختران خراسان رضوی سوم شد.

خراسان‌رضوی بر سکوی سوم المپیاد دوومیدانی کشور ایستاد

به گزارش مشهد فوری ، المپیاد استعدادهای برتر دو ومیدانی دردو بخش پسران و دختران برگزار شد که در پایان یزد با ۷ مدال طلا، ۳نقره و ۳برنز در صدر رنکینگ قرار گرفت و پس از آن تهران الف با ۶ مدال طلا ۴نقره و ۲ برنز دوم و خراسان رضوی با کسب ۵ مدال طلا، ۴ نقره و ۴ برنز در جایگاه سوم ایستاد.

آذربایجان شرقی در مجموع ۱۱ مدال، همدان ۱۱ مدال، فارس ۶ مدال، گلستان ۷ مدال، قزوین ۲ مدال بوشهر یک مدال و البرز یک مدال کسب کردند و عنوان چهارم تا دهم جدول رده بندی را کسب کردند.

گفتنی است؛ المپیاد استعدادهای برتر دو و میدانی در بخش پسران که با شرکت ۲۶۰ ورزشکار رده سنی ۱۱ دی ماه ۱۳۸۰ تا ۲۹ اسفند ۱۳۸۳ از سراسر استان‌های کشور از ۱۱ آبان ماه در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران آغاز شده بود و روز گذشته به پایان رسید همچنین این المپیاد در بخش دختران با شرکت ۲۶۰ ورزشکار از استان‌های سراسر کشور از۵ آبان ماه در ورزشگاه آفتاب انقلاب تهران آغاز شده بود وبا شکستن ۲ رکورد ملی در نوجوانان خاتمه یافت.

159

ارسال نظر