شکلگیری ۱۳۷ سمن بانوان جوان در خراسان رضوی
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری گفت:137 سمن بانوان جوان در خراسان رضوی در حال شکل گیری هستند.
به گزارش مشهد فوری ، فرشته حسین زاده سلجوقی در دیدار با سرپرست معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان با تصریح این موضوع که از مجموع ۴۴۰ سمن در شرف تاسیس سمنهای جوانان خراسان رضوی ، بانوان با اعلام مشارکت بیش از ۳۴ درصدی خویش بر ضرورت حضور فعالانه، آگاهانه و نظاممند خود در عرصههای مختلف جامعه تاکید ورزید و افزود: جذب این ظرفیت عظیم نیازمند کار جهادی، میدان دادن به جوانان و اعتماد به توانمندیهای آنها است.
وی با اشاره به زوایه دید جوانان که مسائل را به صورت شفاف،عمیق و خردمندانه با قدرت تشخیص بالایی واکاوی می کنند و نسبت به مسائل به صورت صریح و با صلابت و پرشور واکنش نشان می دهند؛تصریح کرد: در همین چارچوب مسئولان باید در قبال جوانان پاسخ گو بوده و حرف های آنها را با جان دل بشنوند و بهترین برخورد را با صبوری و مدارامحوری داشته باشند تا جریان جوانی، روح و پیکره خدمت رسانی را تعالی و پویایی ببخشد.
مدیرکل دفتر بانوان و خانواده استانداری با اشاره به در پیش بودن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، یکی از جلوه های اصلی پختگی و کارآمدی نظام در ۴ دهه اخیر را کسب موفقیت های ممتاز جوانان و ارتقای جایگاه مدیریتی آنان در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: به منظور تسریع بخشی در این روند، نظام مدیریت استعدادها و نخبه پروری در حوزه بانوان و جوانان با جدیت در قالب برگزاری دوره های تعالی مدیریت و رهبری برنامه ریزی شده است.
سلجوقی با بیان اینکه متولی امور جوانان در کشور، وزارت ورزش و جوانان است،یکی از مهمترین وظایف آن را توسعه نشاط و شادابی و میدان دادن به جوانان و واگذاری امور به آنها ،توصیف کرد و افزود: البته اجرای این وظایف یک تکلیف فرابخشی است و باید با هم افزایی ،ضمن پاسخ گویی با واقع نگری و دخالت دادن آنها در امور،انتظارات فزاینده این بخش،هوشمندانه ساماندهی و مدیریت شود.
159
ارسال نظر