شناسه خبر: ۱۳۸۵۰۹
لینک کوتاه کپی شد

۹۶ گروه سیار فشار خون افراد در خراسان رضوی را غربالگری می‌کنند

در اجرای طرح کشوری بسیج همگانی کنترل فشار خون، ۹۶ گروه سیار فشار خون افراد در خراسان رضوی را غربالگری می‌کنند.

۹۶ گروه سیار فشار خون افراد در خراسان رضوی را غربالگری می‌کنند

به گزارش مشهد فوری ، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جلسه کارگروه اطلاع رسانی و روابط عمومی بسیج ملی کنترل فشار خون بالا گفت: در این طرح واحد‌های سیار فشار خون در اماکن پرتردد، بوستان ها، ادارات، ورودی‌های حرم مطهر رضوی و سایر مراکز این استان مستقر می‌شوند.
مهدی قلیان افزود: در اجرای این طرح ۴۰ گروه سیار در شهرستان مشهد و ۵۶ گروه در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی با هدف شناسایی، کنترل، اطلاع رسانی و ارجاع موارد به پزشک مستقر می‌شوند.
وی با بیان اینکه در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بالای ۳۰ سال سن دارند گفت: با تدابیر انجام شده در مرحله اول غربالگری نیمی از این تعداد انجام می‌شود و بقیه نیز به تدریج غربالگری می‌شوند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ۴۲ درصد مرگ و میر‌ها در خراسان رضوی به علت بیماری‌های قلبی و عروقی است که فشار خون مهمترین عامل این مرگ و میر ها است
طرح بسیج همگانی کنترل فشار خون در خراسان رضوی همزمان با دیگر نقاط کشور از ۲۷ اردیبهشت روز جهانی فشار خون آغاز می‌شود و تا ۱۵ تیر ماه ادامه دارد.

منبع: صدا و سیما

251

ارسال نظر