شناسه خبر: ۱۵۸۸۱۶
لینک کوتاه کپی شد

6 روز پیاپی کیفیت هوای مشهد در وضعیت هشدار است

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: کیفیت هوای مشهد در روز پنجشنبه، با ادامه افزایش آلودگی‌ برای ششمین روز پیاپی در وضعیت هشدار قرار گرفته است.

6 روز پیاپی کیفیت هوای مشهد در وضعیت هشدار است

به گزارش مشهد فوری ، تورج همتی اظهار کرد: کیفیت هوای مشهد در روز پنجشنبه، با ادامه افزایش آلودگی‌ برای ششمین روز پیاپی در وضعیت هشدار قرار گرفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی افزود: میانگین شاخص کنونی کیفیت هوای مشهد ۱۱۸ ای.کیو.آی و نشانگر وضعیت هشدار است.

وی با بیان اینکه هم اکنون کیفیت هوا در مناطق سمزقند و خیام شمالی در وضعیت هشدار و آلوده برای تمامی افراد است، ادامه داد: کیفیت هوا در ۱۷ منطقه دیگر این کلانشهر در وضعیت هشدار و آلوده برای افراد حساس و در چهار منطقه نشانگر شرایط سالم است.

همتی گفت: شایسته است شهروندان مشهدی با کاهش رفت‌و‌آمدهای غیرضروری، نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای شهر ایفا کنند.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا تا ۵۰ ای.کیو.آی به معنای وضعیت پاک و بین ۵۱ تا ۱۰۰ ای.کیو.آی نشانگر وضعیت سالم است.

همچنین قرار گرفتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۱۰۱ تا ۱۵۰ ای.کیو.آی به معنای آلودگی هوا برای افراد حساس و کودکان و بین اعداد ۱۵۱ تا ۲۰۰ ای.کیو.آی به معنای آلودگی هوا برای همه سنین محسوب می‌شود.

قرار داشتن شاخص کلی کیفیت هوا بین اعداد ۲۰۱ تا ۳۰۰ ای.کیو.آی نیز نشانگر وضعیت اضطراری و بالاتر از عدد ۳۰۰ هم نمایانگر وضعیت بحرانی آلودگی هواست.

روزانه افزون بر یک میلیون دستگاه خودرو در کلانشهر ۳.۵ میلیون نفری مشهد رفت‌و‌آمد می‌کنند.

منبع: ایرنا

345

ارسال نظر