شناسه خبر: ۸۲۱۸۴
لینک کوتاه کپی شد

کمبودهای مقطعی دارو در خراسان رضوی مدیریت شد

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کمبودهای مقطعی دارو در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی مدیریت شد لذا هیچ مشکلی به لحاظ تامین و توزیع دارو در این خطه وجود ندارد.

کمبودهای مقطعی دارو در خراسان رضوی مدیریت شد

به گزارش مشهد فوری ، دکتر عباس اخگری اظهارداشت: کمبودهای مشاهده شده در برخی از داروهای خاص مانند داروهای بیماران سرطانی گزارش شد که مربوط به برندهای خارجی می باشد بنابراین داروهای ژنریک مشابه آن جایگزین شده است.

وی ادامه داد: موارد احتمالی کمبودهای دارویی از طریق سامانه 190 دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین اخذ اطلاعات از بیمارستانها و شبکه های بهداشت و درمان بطور مستمر رصد و پیگیری می شود.

گفتنی است؛ 800 داروخانه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خراسان رضوی دایر هستند. دانشگاه علوم پزشکی مشهد 80 درصد از جمعیت شش میلیون و 400 هزار نفری خراسان رضوی را زیر پوشش دارد. ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بقیه جمعیت خراسان رضوی بر عهده دانشکده ها و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، نیشابور، تربت حیدریه و تربت جام است.

159

ارسال نظر