شناسه خبر: ۱۳۸۶۰۶
لینک کوتاه کپی شد

استاندار خراسان رضوی: انسجام داخلی استقامت و پایداری ما را افزایش می‌دهد

استاندار خراسان رضوی گفت: آن چیزی که امروز توجه و نیاز جامعه و مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، افزایش انسجام داخلی است. این موضوع می‌توانند استقامت و پایداری ما را افزایش دهد.

استاندار خراسان رضوی: انسجام داخلی استقامت و پایداری ما را افزایش می‌دهد

به گزارش مشهد فوری ، علی‌رضا رزم‌حسینی، در سومین جلسه‌ شورای اداری استان در محل استانداری اظهارداشت: بد نیست که با توجه به شرایط ویژه‌ای که کشور پیدا کرده و همه شما هم از آن مطلع هستید. جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت که در برجام با قدرت‌های پنج به اضافه‌ی مذاکره کند، بعد از دوسال مذاکرات طولانی یک عهدنامه بین‌المللی توافق شد و همه کشورهای عضو امضا کردند.

وی افزود: این عهدنامه در شورای امنیت کشور تصویب شد و تمام تحریم‌ها لغو شد اما بعد از آن فردی به نام آقای ترامپ که از تعادل روحی برخوردار نیست به صورت یکجانبه و بدون هیچ تعهدی از عهد بین‌المللی خارج شد در صورتی که تعهد داشت که به برجام پای‌بند بماند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: بعد از خروج آمریکا از برجام، تحریم‌های بین‌المللی آغاز شد و کشورهای دیگر را نیز تشویق به افزایش فشار اقتصاد ی به جمهوری اسلامی ایران کرد. تمرکز آنان بر مسائل اقتصادی، معیشت مردم و تاثیر بر زندگی مردم است و هدف اصلی آنان این است که مردم را به کوچه و خیابان آورده و ضریب نارضایتی مردم را افزایش دهند و امید دارند که این رفتارها تاثیراتی بر نظام جمهوری اسلامی بگذارد.

رزم‌حسینی خاطرنشان کرد: به هر حال تمام وجدان بشری و تمام کسانی که در صحنه بین‌المللی شاهد این پیمان بودند، دیدند که چگونه آمریکا ظلم خود را به مردم ایران وارد می‌کند و وجدان بشری نیز این موضوع را نپذیرفته و مردم نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند.

وی اضافه کرد: کشورهای همجوار و کشورهایی که در نزدیکی ما قرار دارند نیز واکنش نشان می‌دهند و طرفدارانی از سراسر دنیا حضور دارند که در برابر این بدعهدی و فشار اقتصادی واکنش نشان می‌دهند. آن چیزی که امروز توجه و نیاز جامعه و مورد تاکید مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، افزایش انسجام داخلی است. این موضوع می‌توانند استقامت و پایداری ما را افزایش دهد.

استاندار خراسان رضوی گفت: امروز اگر اختلاف سلیقه‌هایی نیز وجود دارد، برای حفظ نظام جمهوری اسلامی باید آن را به کناری بگذاریم و برای تقویت این نظام دست به دست هم دهیم تا از این شرایط عبور کنیم، همه ما باید زیر چرخ ولایت یک حرف بزنیم تا این انسجام داخلی را نشان دهیم.

رزم‌حسینی تصریح کرد: در این شرایط ما باید تلاش و همت مضاعف داشته باشیم و بدیهی است که نمی‌توان انتظار شرایط عادی را داشت. این موضوع را تمامی مدیران باید مدنظر قرار دهند و تلاش خود را مضاعف کنند.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: دستگاه‌های کنترل و متولی در این بخش‌ها نیز باید نظارت بیشتری داشته باشند و این کار امکان‌پذیر است در صورتی که جدیت بیشتری در کار داشته باشند. با نظارت بیشتر می‌توان بر این گرانی مضاعف که بر مردم پیش آمده تا حدی جلوگیری کنیم.

رزم‌حسینی تاکید کرد: در شرایط فعلی باید نظام کسب و کار را ارتقا دهیم؛ در حال حاضر استان شرایط خوبی ندارد و بخش عمده آن بستگی به ارکان حکومت دارد و این ارکان در ارتقا فضای کسب کار استان تاثیرگذار هستند. امروز براساس گزارش اتاق بازرگانی استان خراسان دارای رتبه خوبی در فضای کسب و کار نیست. در خراسان ظرفیت ‌های زیادی وجود دارد و انتظار می‌رود که دارای رتبه برتر کسب‌وکار در کل کشور باشد.

منبع: ایسنا

159

ارسال نظر