شناسه خبر: ۱۵۴۳۰۱
لینک کوتاه کپی شد

اعضای هیات های اجرایی انتخابات سال ۱۴۰۰ در مشهد انتخاب شدند

فرماندار مشهد از برگزاری جلسه انتخاب اعضای هیات های اجرایی انتخابات سال ۱۴۰۰ در این شهرستان خبر داد.

اعضای هیات های اجرایی انتخابات سال ۱۴۰۰ در مشهد انتخاب شدند

به گزارش مشهد فوری ، سید محمدرضا هاشمی در خصوص انتخاب اعضای هیات‌های اجرایی انتخابات سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: جلسه انتخاب اعضای هیات‌های اجرایی با حضور ۳۰ نفر از معتمدین شهرستان مشهد برگزار شد که برای هیات اجرایی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و مجلس خبرگان رهبری ۸ نفر به عنوان عضو اصلی و ۵ نفر به عنوان عضو علی‌البدل انتخاب شدند.

فرماندار مشهد ادامه داد: همچنین برای هیات اجرایی انتخابات ریاست جمهوری نیز ۹ نفر عضو اصلی و ۵ نفر به عنوان عضو علی البدل انتخاب شدند.

بر اساس گزارش روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری شهرستان مشهد، رئیس هیات‌های اجرایی انتخابات ۱۴۰۰ در شهرستان مشهد افزود: با معرفی و انتخاب اعضا، فعالیت هیات اجرایی شروع شد و امیدوارم همچون دوره گذشته با وفاق، همدلی و صمیمیت کار را پیش ببریم و در ۲۸ خرداد شاهد انتخابات آبرومندی با مشارکت حداکثری و قاتون‌مداری باشیم.

منبع: استانداری خراسان رضوی

325

ارسال نظر