بازدید وزیر بهداشت از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی در مشهد
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ابتدای سفر به مشهد از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی که از روز گذشته به منظور افزایش خدمات رسانی به بیماران به صورت ۲۴ ساعته فعال شده است بازدید و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفت.
به گزارش مشهد فوری ، دکتر سعید نمکی به همراه دکتر تقوینژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و مسئولان امروز به مشهد سفر کرد و ضمن بازدید از مراکز ارائه دهنده سطح یک و دو و مراکز واکسیناسیون و بیمارستانها در جریان اقدامات انجام شده در خصوص خدمات رسانی به بیماران کرونایی قرار خواهد گرفت.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ابتدای این سفر از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی که از روز گذشته به منظور افزایش خدمات رسانی به بیماران به صورت ۲۴ ساعته فعال شده است بازدید و در جریان اقدامات انجام شده قرار گرفت.
دکتر نمکی در ادامه از مرکز واکسیناسیون مهر کوهسنگی بزرگترین مرکز واکسیناسیون شرق کشور بازدید کرد.
325
ارسال نظر