نیروهای مسلح آمادگی مقابله با هر پدیده ای را در مرزها دارند
رییس کمیته مرز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: نیروهای مسلح و نظامی ما آمادگی مقابله با هر پدیده ای را در مرزها دارند.
به گزارش مشهد فوری ، شهریار حیدری در حاشیه بازدید از یگانهای ارتش مستقر در مرز دوغارون تایباد اظهار کرد: نیروهای مسلح و نظامی ما آمادگی مقابله با هر پدیده ای را در مرزها دارند و نیروهای ارتش و مرزبانی با اشراف اطلاعاتی و نظامی امنیت پایدار در منطقه برقرار کردهاند.
رییس کمیته مرز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مرز دوغارون تایباد با افغانستان از مرزهای فعال کشور است و یک مرز راهبردی محسوب می شود، افزود: اقداماتی نیز برای تقویت امنیت و کمک به نیروهای مسلح در مرزها باید از سوی مجلس و دولت انجام شود.
وی مرز را یک فرصت برای مرزنشینان دانست و گفت: تاکنون از بخشی از ظرفیت مرزها برای توسعه معیشت مرزنشینان استفاده شده اما در برخی مناطق جای کار وجود دارد.
حیدری ادامه داد: از وزارت کشور و کارگروه مرزهای مجاز میخواهیم در شهرستان صالح آباد خراسان رضوی نیز مرز مجاز فعال کنند.
رییس کمیته مرز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: می توان با کشور افغانستان از نظر اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تبادلات بیشتری داشت و دولت هم به این موضوع تمایل دارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: تقویت دیپلماسی اقتصادی و ارتباط با کشورهای همسایه مورد تاکید مجلس است.
برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی روز جمعه با سفر به شهرستان های تایباد و صالح آباد خراسان رضوی از مرزهای مشترک این شهرستانها با کشور افغانستان و برخی روستاهای مرزی دیدن کردند.
استان خراسان رضوی بیش از ۳۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان دارد که ۹۰ کیلومتر از این امتداد در شهرستان تایباد قرار دارد.
شهرستان ۱۳۸ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.
منبع: ایرنا
316
ارسال نظر