شناسه خبر: ۶۶۸۰۴
لینک کوتاه کپی شد

احضار فرماندار شهرستان کلات به دادگاه

فرماندار و مدیران شهرستان کلات به خاطر کوتاهی در رابطه با سیل اخیر به دادگاه احضار شدند.

احضار فرماندار شهرستان کلات به دادگاه

به گزارش سایت مشهد فوری ، محمد بخشی‌محبی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای خراسان رضوی با اعلام این خبر گفت: به دلیل مطرح شدن شکایات و گلایه‌های متعدد مردم کلات به حوزه دادستانی استان گزارشی از دادستان کلات در خصوص علت سیل و خسارت‌های وارده به مردم درخواست کردیم که در گزارش رسیده یکی از علت‌ها سهل‌انگاری فرماندار و مدیران شهرستان کلات بود.

وی اضافه کرد: با بررسی های به عمل آمده مشخص شد، مسئولان شهرستان کلات باید اقداماتی را جهت کاهش خسارات قبل از سیل و در زمان وقوع سیل انجام می دادند که متاسفانه کوتاهی شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای مرکز استان خراسان رضوی با اشاره به بازدیدهایی که از منطقه و روستاهای کلات انجام شد، بیان‌کرد: بنابراین گزارشات، رئیس دادستان استان دستور دادند تا فرماندار و تعدادی از مدیران و مسئولان شهرستان کلات به دادستانی مشهد مراجعه کنند و علت را توضیح دهند که در صورت لزوم و متقاعد نشدن پرونده به دادستان مرکز استان ارسال می‌شود تا تصمیم‌های قضایی بعدی در این خصوص گرفته شود.

بخشی محبی مطرح‌کرد: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته احضار فرماندار کلات امروز صبح بود اما به دلیل بازدید مدیران ارشد استانی از کلات و رفع و رجوع مشکلاتی که در روستاها و شهر کلات وجود دارد به روز دیگری موکول شد.

وی اضافه‌کرد: دادستانی مهلتی را مقرر کرد و برای هفته آینده فرماندار و تعدادی از مدیران کلات به حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری دادسرای استان و پیگیری حقوق عامه درباره مشکلاتی که بعد از سیل رخ داده است توضیح دهند.

مسئول پیگیری حقوق عامه درباره اقدامات صورت گرفته از سوی استانداری برای جبران خسارت‌های مردم در سیل کلات‌گفت: بر اساس شکایت‌های مردمی و حتی گلایه‌هایی که به صورت مکتوب به دادستانی ارسال شد نشان از خسارت‌های وارده به مردم است و حتی برخی از روستاها اعلام کردند که کوچکترین کمکی برای آنها نشده است.

وی گفت: البته استانداری اعلام می‌کند اقداماتی انجام داده است ولی مردم همچنان گلایه‌مند و منکر این قضیه هستند، زیرا خسارت‌های بسیار زیادی به مردم و دامداران وارد شده است که علت آن عدم اطلاع‌رسانی به موقع و مناسب به مردم و تصرفات گسترده‌ای است که در بستر رودخانه‌ها اتفاق افتاده است که باید قبل از این اتفاق مسئولان کلات اجازه تصرف را نمی‌دادند و نسبت به رفع تصرف و آزادسازی مسیرها اقداماتی انجام می‌دادند.

منبع: فارس

22

ارسال نظر